Sienna Miller ja sulho Burberryn uusiksi mainoskasvoiksi?

sienna-tom.jpg

Romeo Beckham nousi taannoin otsikoihin, kun Burberry valitsi pojan kevätkampanjansa mainoskasvoksi. Mikäli muotijuoruihin on uskominen,  10-vuotiasta hurmuria ei nähdä enää muotitalon syyskampanjassa.

Vogue kertoo tuoreimpien muotihuhujen ehdottelevan Sienna Milleria ja tämän kihlauttua Tom Sturridgea Burberryn syyskampanjan uusiksi keulakuviksi. Juorut lähtivät liikkeelle, kun pariskunta poseerasi Tomin Broadway-ensi-illassa Burberryn syysmalliston asuissa. Siennan tiedätään kuuluvan Burberry-suunnittelija Christopher Baileyn lähipiiriin, joten näyttelijättären valinta muotitalon mainoskampanjaan olisi luontevaa.

Burberryn on suosinut mainoskampanjoissaan tuttuja brittikasvoja aikaisemminkin. Muotitalon mainoksissa ovat poseeranneet esimerkiksi Harry Potter -näyttelijä Emma Watson yhdessä silloisen poikaystävänsä George Craigin kanssa ja Cara Delevingne yhdessä Les Misérables -tähti Eddie Redmaynen kanssa.

Toistaiseksi Burberry ei ole vahvistanut huhun paikkansapitävyyttä. Jäämme joka tapauksessa odottamaan näyttävää syyskampanjaa.

Teksti: Laura Paananen, joka ehdottaa kampanjan lapsitähdeksi Siennan ja Tomin 1-vuotiasta Marlow-tytärtä

Lähteet: Vogue UK ja Grazia Daily

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *