Siivousta, unisia aamuja ja omenapaistosta – tervetuloa lokakuu!

lokakuu.jpg

Viime päivinä on ollut pakko kohdata kylmä todellisuus: ulkona alkaa olla jo niin viileää, ettei lounasta tarkene syödä ulkona. Käsilaukussa kulkevat mukana jatkuvasti pipo, käsineet sekä sateenvarjo, ja tennarit alkavat tuntua aavistuksen liian kevyiltä.

Yksi jos toinen lilyläinenkin on herännyt lokakuuhun:

Suvi sur le vif -ruokablogin Suvi siivosi työpöytänsä syyskuun viimeisen päivän kunniaksi. Mitäköhän reseptejä Suvilla on takataskussaan lokakuulle? (Psst! Toivomuksissa olisi jokin suklainen herkku – ja mitä tummempaa suklaata se sisältää, sen parempi!)

Visual Diaryn saarah sen totesi: kesä on ohitse, ja kohta on talvi. Hämärinä ja viileinä syysaamuina on harvinaisen hankalaa päästä ylös sängystä. Löytyykö sieluntovereita?

Eldoradon ellinoorajasmin turvautuu syksyisessä makeanhimossaan klassiseen omenakaurapaistokseen, joka on helppo ja nopea valmistaa. Tämä jälkkäri sopii treenaajillekin, sillä reseptissä on niukasti sokeria.

 

Teksti: Hanna, joka iloitsee juuri nyt pitkistä kävelyretkistä kuulaassa syysilmassa ja tuoksukynttilöiden valosta pimeinä iltoina.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *