Sinkkuelämää-puvustaja kertoo, miten 1980-luvun Carrien tyyli syntyy

Toimitus

Se on kuulkaa nyt tapahtunut: Carrie Bradshaw on palannut. Maanantaina rapakon toisella puolella starttasi vihdoin paljon puhuttu Sinkkuelämää-prologisarja The Carrie Diaries.

Mutta kuinka loihtia suosikkihahmo ja tämän paljon puhuttu tyyli uudelleen henkiin, kun uutussarjan tapahtumat sijoittuvat 1980-luvulle? Sarjan puvustuksesta vastaava entinen Sinkkuelämää- ja Gossip Girl -stailisti Eric Daman paljasti The Cutille, minkälaisista aineksista nuoren Carrien tyyli syntyy.

Vaikka yleisö tuntee Carrie Bradshaw’n luksusmerkkejä rakastavana fashionistana, haluttiin nuoresta Carriesta tehdä mahdollisimman aito teini-ikäinen tyttö. Daman kertoo haastattelussa, että inspiraatio Carrien puvustukseen lähti hänen omista muistoistaan. Nuorella miehellä oli tapana ottaa ideoita pukeutumiseensa lehdistä ja musiikkivideoista. Tyylit syntyivät pienellä rahalla, kun hän etsi aarteita  kirpputoreilta ja yhdisteti niitä ajan trendien kanssa.

Daman päätti toteuttaa samaa ajatusta myös Carrien puvustuksessa ja sarjassa nähdäänkin monipuolinen sekoitus tyylejä eri vuosikymmeniltä. Manoloita sarjassa tuskin vilkkuu, mutta odotettavissa lienee muutama hauska tuunausvinkki ja stailausidea pienemmälle budjetille.

Nuoren Carrien roolia näyttelee herttainen AnnaSophia Robb, jolle fiinimmätkin muotipiirit ovat tosin jo tulleet tutuiksi tämän jutun perusteella. Vaan kuka onkaan uusi Mr. Big?

Teksti: Laura Paananen, joka alkoi heti pohtia, että osaisikohan sitä itse toteuttaa kuvassakin vilahtavan, kynsilakoin tuunatun Carrien nimikkolaukun

Lähde: The Cut

Kuva: Splash News

PS. Jos Carrie Diaries alkoi kiinnostaa, kurkkaa myös mitä Kuplia-palstalla kerrotaan uudesta hittisarjasta.

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nuo kuvan vaatteet eivät taida edustaa sitä kasaria? Ja Mister Big ei välttämättä sarjassa näyttäydy, koska Carrie tapasi hänet vasta 90-luvulla-

Vierailija (Ei varmistettu)

Yritin bongailla sarjan ekasta jaksosta kasarivaatteita - turhaan. Tosin stoori tuntui niin ennaltaan selvalta ja ikavan stereotyyppiselta ettei tuota varmaan jaksa seurata kuitenkaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.