Sinkkuelämää verkossa: 3 x kiinnostava sinkkublogi

Toimitus

Telkkarissa pyörivät Sinkkulaiva ja Sinkkuelämää piristävät romantiikannälkäisiä pimeinä syysiltoina. Näiden kolmen lilyläisen sinkkublogit sen sijaan ilahduttavat lukijaansa kirjoituksillaan mihin tahansa vuorokaudenaikaan!

Sinkkublogin maryjane kirjoittaa suorasanaisesti itseään ilahduttavista ja ärsyttävistä asioista, oli kyse sitten baareista, miehistä tai lapsista. Sitä Oikeaa odotellessa käydään läpi arjen kiusallisia hetkiä, kuten sitä, miksi pariskunnat lässyttävät toisilleen, tai mitä tarkoittaa termi HMV.

Miltä tuntuu, kun parisuhde loppuu ja yhtäkkiä kotona onkin kolmen sijasta kaksi? Bluuberry kertoo Elämisen opettelua -blogissa tuntemuksistaan sinkkumutsina - miten vaikeaa on katsoa lapsen kaipaavan isäänsä.

Kaipaatko hauskoja giffejä kahvitauoillesi? Watch this space -blogin sinkkuaiheiset vitsit saavat hymyn huulille. Else tekee hupaisia huomioita sinkkuelämän plussista: "Saan krapulapäivinä nukuttua paljon pidempään, kun vieressä ei ole enää haisevaa ja kuorsaavaa miestä. Great success."

GIF: Else / Watch this space

 

Kommentit

maryjane
Todella jossain

Minä kiitän :)

bluuberry
Elämisen opettelua

Apua, en osannu ees odottaa että mut huomattaisiin :D kiitän todella paljon! :)

Nella
Nellancholia

Ehkä Anna Blue Eyesin Suhteellisuudentaju on mainittu täällä aiemminkin mutta halusin vain  muistuttaa, että sielläkin on hauskaa ja hyvää pohdintaa. Viimeisin ehkäisyaiheinen postaus on herättänyt tosi paljon keskustelua, mikäli lukijoita kiinnostaa.

http://www.lily.fi/blogit/suhteellisuudentaju

Toimitus
Toimitus

No todellakin on, kiitos että nostit myös sen esiin!

watch this space

Kiitän minäkin maininnasta!

Kommentoi