Siskojen valtakunta TAI Sananen päätoimittajalta

Toimitus

Ai tuolta se päämuikkeli näyttää! Siis allekirjoittanut. Jenni Lieto nimeltäni, päätoimittaja ammatiltani. Terve vaan, liian harvoin ollaan täällä nähty – sen kunniaksi oikein tuollaisen kuvakollaasin tuohon tekaisin.

Syitä radiohiljaisuuteen on esimerkiksi tuo nyytti tuossa kuvassa (kuukauden ja kaksi päivää Lilyä nuorempi) ja se, että on ollut vähän hommia.

Onneksi nerot naiset tuossa oikealla pitävät sinusta täällä päivittäin huolta. Luotan heihin kuin kallioon, ja aion antaa ammattilaisten vastakin hoitaa hommat. Mutta ensin vähän avaudun.

Muistatko aikaa ennen Lilyä? Onko vaikea hahmottaa? Minä muistan kyllä – eikä siitä kuule ole kuin reilu kaksi vuotta. Mutta muistan siitäkin syystä, että satuin vähän niin kuin keksimään tämän saitin.

Olin hommissa Demissä, tuossa suomalaistyttöjen pää-äänenkannattajassa, jolla on kiihkeä verkkoyhteisö. Miksei meille aikuisemmille naisille ole mitään yhteistä kotia verkossa, tuumin silloin. Sehän voisi vaikka perustua blogeihin. Ja kuka tahansa voisi perustaa yhteisöön omansa. Olisi mahtavaa, jos sinne tulisi fiksua porukkaa, ei vittuiltaisi vaan olisi hyvä henki. Sivuston ulkoasu saisi olla tyylikäs ja yhteisöön liittyminen vaivatonta.

Niin syntyi Lily. Tuosta paperille raapustetusta luonnoksesta syntyi visionäärisen toimituksen, intohimoisten bloggareiden ja kaikkien teidän innokkaiden lukijoiden avustuksella sadantuhannen kävijän yhteisö. (Sadantuhannen! Nipistän itseäni välillä.)

Ja vieläpä tärkeä yhteisö. En tiedä toista paikkaa, jossa voisin kuulla miltä tuntuu sairastua kolmikymppisenä rintasyöpään, inspiroitua kekseliäistä päivän asuista ja lukea rohkeiden maailmanmatkaajien aivoituksia. Tämä tosiaan on jotain suurta. Siskojen valtakunta.

Yli vuoden ajan olen tosiaan tehnyt myös toista mahtavaa julkaisua nimeltä Trendi. Kun haluan tietää tismalleen, mitä suomalaisnaiset Rovaniemeltä Helsinkiin juuri nyt ajattelevat, pelkäävät, toivovat ja uneksivat, uppoudun uusimpiin juttuihin täällä saitilla. Te olette rehellisiä, rohkeita, ihania ja niin monella tavalla mahtavia, enkä voisi olla ylpeämpi siitä että voimme tarjota teille tämän areenan. Inspiroitte meikäläistä joka päivä.

Koska lehdellä ja saitilla on julmetusti yhteistä (esimerkiksi suunnilleen kaksi- ja kolmikymppiset fiksut lukijat, aiheet maan ja taivaan väliltä ja skarppi tapa ajatella), päätimme vuodenvaiheessa tutkia asiaa. Kysyimme intohimoisilta Trendi-lehden lukijoilta millaista yhteisöä lehti kaipaisi, ja Lilyn kävijöiltä tiedustelimme, millainen lehti olisi tälle verkkoyhteisölle sopiva. Vastaus oli kutakuinkin tämä: ”No eivätkös Trendi ja Lily jo ole aika hyvä pari?”

Joten tässä sitä nyt ollaan. Meillä on yhteinen toimitus (nuo nerot nimeltä Anna Karhunen, Kati Toivanen ja Eeva Kolukin ovat tehneet Trendi-lehteä jo vaikka kuinka pitkään.) Meillä on kaksi blogia, tämä tässä ja tuollainen muotiin ja kauneuteen keskittyvä tuolla. Teemme jatkuvasti juttuja täällä saitilla ja samaan aikaan toimitamme kuukausittain ilmestyvää lehteä.

Ja meillä on teidät – yli viisituhatta blogia ja satatuhatta silmäparia.

Jes, sinulla voi olla kysymyksiä. Tässä on vastauksia: Ei, emme aio tuutata lehteä täyteen täältä saitilta kopioituja kuvia ja juttuja – journalismin ammattilaiset tekevät sinulle edelleenkin sitä huolellisesti toimitettua lehteä. Emme myöskään meinaa työntää lehtiartikkeleja kurkustasi alas täällä saitilla. Mutta jos haluat osallistua lehdentekoon, osoitteessa lily.fi/teetrendia on tarjolla kaikenlaisia mahdollisuuksia. Ja jos se ei kiinnosta, anna mennä blogaten ja keskustellen, ihan niin kuin ennenkin. Lily on kaikille avoinna jatkossakin.

Täysin valmis ei liittomme ole, vaikka suutelointi sujuukin. Teemme jatkosuunnitelmia riippuen siitä, mitä sinä toivot. Kerro toiveistasi tämän jutun kommenteissa, laita minulle meiliä osoitteeseen jenni.lieto(at)a-lehdet.fi tai perusta blogi ja ala avautua.

Saimme idean koko Lilyn perustamiseksi suomalaisilta nuorilta naisilta. Ajattelimme kuunnella Suomen fiksuinta yhteisöä jatkossakin.

Mutta sillä välin: pussaa ja voita! Suhteemme virallistamisen kunniaksi haluamme levittää pusuttelun ilosanomaa. Osallistu kisaan – voit voittaa timanttisormukset itselle ja ystävällesi. Toimitus valitsee myös suosikkikuviaan parin viikon välein ja palkitsee niitä yllätyspalkinnoin.

Kommentit

Toimitus
Toimitus

*Päätoimittaja myhistelee* Kiitos itsellesi Neiti Punahattu, sinäkin olet!

Tiina - Fanni ja Kaneli (Ei varmistettu)

Jee! Mahtavan kiva kirjoitus - ja aivan mahtava liitto!

Toimitus
Toimitus

No eikös olekin!

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Hurraa <3 <3

Toimitus
Toimitus

Hurraa hurraa!!

Krohn (Ei varmistettu)

Olisin halunnut antaa tämän palautteen Lilyn virallisen palautelomakkeen kautta, mutta eipä toimi tuo sivu, jolla lomakkeen tulisi olla. (http://www.lily.fi/info/palaute).

Ei hyvä tuo yläreunan mainosbanneri ja Lily- ja Trendi kimppaan-mainosklippi. Lily on yksi sivustoista, joissa usein vierailen, ja toivon, ettei minua bannerilla pakoteta katsomaan muiden suutelua tai muutoin seksuaalisesti provosoivia kuvia. Olen antanut aiheesta teille aiemminkin palautetta (mm. erään vaateketjun pornahtavista mainosbannereista), annan sitä nyt ja tulen antamaan jatkossakin aina, kun soveliaat rajat ylittyvät.

Toimitus
Toimitus

Kiitos kommentista! Meidän mielestämme rakkaus on iloinen asia, ja suutelu rakkauden teko. Mallimme Hiu ja Dina ovat oikeassakin elämässä pari, siksi filmillekin tarttunut suudelma on niin aito ja ihana. Pahoittelemme jos et tykkää. Palaute on aina arvokasta ja sitä saa jatkossakin antaa.

Palautelomakkeen fiksaamme kuntoon mahdollisimman pian.

Toimitus
Toimitus

Ou nou! Millä selaimella yrität lisätä kuvaa?

Kristaliina
Puutalobaby

Mulle kävi explorerilla sama, mutta sitten olikin kuitenkin mennyt ja jopa kahteen kertaan... (hups) Mutta Chrome-selaimella toimi normaalisti!

Toimitus
Toimitus

Ei haittaa, vaikka olisikin - sitä parempi maailma, mitä enemmän pussailua :) Kerrothan, saatko toimimaan.

Toimitus
Toimitus

Okei, laitetaan tekniikan ihmiset jäljittämään ongelmaa. Palaamme tähän!

Toimitus
Toimitus

Entäpä nyt? Koodia käytiin tässä välissä hiukan peukaloimassa.

Kristaliina
Puutalobaby

"Olisi mahtavaa, jos sinne tulisi fiksua porukkaa, ei vittuiltaisi vaan olisi hyvä henki."

Tää on mun mielestä niii-iin onnistunut, pidetään tämä hyvä henki yllä jatkossakin!

Anna-vierailija (Ei varmistettu)

Vaikka pilkunviilaaminen onkin elämän tylsimpiä asioita, niin pakko mainita, että Lily on muutakin kuin siskojen valtakunta. Onhan täällä myös jotain niin hienoa kuin Isyyspakkaus-blogi! :)

helinel
Wings of Desire

Lily on ihan mahtava konsepti! Demi-tytöstä kasvoin Trendin lukijaksi... ;) 

Kommentoi