Spike Jonze ja Jonah Hill tekevät muotiviikoille näytelmän

spl712898_135.jpg

Eksoottisia lokaatioita, pyöriviä karuselleja ja liikkuvia junia. Tätä ja paljon muuta on viime vuosina nähty maailman muotiviikkojen näytöslavoilla. New Yorkissa majaansa pitävä Opening Ceremony aikoo viedä tulevalla muotiviikkosesongilla muotinäytöksensä vielä astetta pidemmälle, sillä muotitalon tuleva kesäkokoelma esitellään perinteisen näytelmän muodossa, kertoo Women’s Wear Daily.

Opening Ceremony on lyönyt hynttyyt yhteen elokuvaohjaaja ja -käsikirjoittaja Spike Jonzen kanssa. Jonze on ohjannut ja käsikirjoittanut esimerkiksi elokuvat Hassut hurjat hirviöt (2009) ja Her (2013), josta hänet palkittiin käsikirjoitus-Oscarilla. Jonze ohjaa muotitalolle yksinäytöksisen näytelmän, joka esittelee samalla Opening Ceremonyn tulevaa kesämallistoa. Näytelmän käsikirjoittaa yhdessä Jonzen kanssa koomikko, näyttelijä ja tuottaja Jonah Hill, joka on nähty esimerkiksi Superbad (2007) ja The Wolf of Wall Street (2013) -elokuvissa. Opening Ceremonyn toinen perustajajäsen ja suunnittelija Humberto Leon on erikoisesta yhteistyöstä innoissaan.

“Mahtavaa, että Spike Jonze halusi tehdä meille alkuperäiskäsikirjoituksen”, Leon kertoo WWD:lle.

Idea erikoiseen muotinäytelmään tuli Jonzelta itseltään. Oli myös muotitalon kanssa aikaisemminkin yhteistyötä tehneen elokuvaohjaajan idea houkutella Hill mukaan projektiin.

New Yorkin muotiviikoilla 7. syyskuuta esitettävässä muotinäytelmässä lavalla nähdään sekä malleja että oikeita näyttelijöitä. Jonzen valitsema näyttelijäkattaus pysyy kuitenkin vielä salaisuutena.

Teksti: Laura Paananen, joka niin toivoo, että Opening Ceremonyn näytös kuuluisi tänä vuonna New Yorkin muotiviikkojen live stream -kalenteriin

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *