Stella McCartney löi hynttyyt yhteen Gwyneth Paltrowin lifestyle-portaalin kanssa

gwyneth_goop.jpg

Nyt on luvassa sen luokan yhteistyömallistouutisia, että luulisi monen lilyläisenkin innostuvan. Women’s Wear Daily paljastaa, että Stella McCartney on ryhtynyt yhteistyöhön tosielämän bestiksensä Gwyneth Paltrowin Goop -nettiportaalin kanssa ja suunnitellut vaatemalliston, jota myydään yksinoikeudella nettisaitilla.

Gwynethin luotsaama Goop tarjoaa naisille vinkkejä hyvään elämään, ja aihepiirit vaihtelevat ruuasta muotiin sekä matkustamiseen. Olennainen osa sivustoa on myös nettiputiikki, jonne Stella McCartney x Goop -niminen mallisto saapuu pian myyntiin. Bestisten yhteistyö on sujunut mutkitta, sillä naisten välillä vallitsee yhteisymmärrys ja luottamus. Stella on hoitanut varsinaisen suunnittelupuolen ja Gwyneth on toiminut malliston kuraattorina.

Uusi minikokoelma koostuu pääasiallisesti jokaisen naisen vaatekaapin kulmakivistä. Luvassa on siis hyvin istuvia bleisereitä, farkkuja ja muita klassikkovaatekappaleita. Vaikka mallisto onkin saanut suurimman inspiraationsa Gwynethin pettämättömästä tyylistä, kuvailee Stella lopputulosta WWD:lle melko vaatimattomaan sävyyn: “Mallisto tuskin aiheuttaa suurta wow-efektiä, sillä vaatteet ovat hyvin ajattomia.”

Stella McCartney x Goop ei suinkaan ole Gwynethin ensimmäinen yhteistyömallisto, sillä nettikauppa on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä myös Rag & Bonen sekä Cynthia Rowleyn kanssa. Stella McCartneyn tuotokset saapuvat myyntiin Goopin nettisivuille 12. syyskuuta.

Teksti: Laura Paananen, joka on varma, että mallisto hurmaa Stellan vähättelyistä huolimatta. Kun nimittäin on puhe tyylistä, tältä kaksikolta harvoin nähdään virhearvioita

Lähde:WWD

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
 1. Moikka!
  Anteeksi kun nyt kirjoittelen väärään ruutuun, mutta palautelomake ei toimi, sille sivulle ei pääse lainkaan.
   
  Olisin halunnut siellä kysyä, että olisiko aivan mahdotonta saada jonkinlaista teknologiaan, tietotekniikkaan, someen liittyvää kategoriaa Lilyyn? Eikö Lilyn naisia tosiaan kiinnosta kyseinen kategoria, vaikka kaikki kuitenkin näiden parissa puuhaavat blogia kirjoittaessa ja blogeja seuratessa? 🙂
   
   
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *