Suki Waterhouse, Ralph Lauren ja muotimaailman muut nimenvaihtajat

10.jpg

Taiteilijanimen käyttö ei ole muusikoiden ja Hollywood-tähtien yksinoikeus. Oman syntymänimensä ovat nimittäin hylänneet myös monet muotimaailmasta tutut kasvot, kuten Suki Waterhouse (kuvassa), Ralph Lauren ja vaikkapa Michael Kors. Telegraph-lehti otti selvää heidän alkuperäisistä nimistään.

Amerikkalaissuunnittelija Ralph Lauren vaihtoi alkuperäisen sukunimensä, josta häntä kiusattiin koulussa. (Ristimänimi Ralph Lifshitz sisältää kirosanan.) Sukunimeään vaihtaneiden kerhoon kuuluu myös Michael Kors, jonka syntymänimi on Karl Anderson, Jr. Suunnittelija otti käyttöönsä isäpuolensa sukunimen ja vaihtoi samalla etunimensä Michaeliksi. Hienovaraisemmin nimeään on muokannut Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeld, jonka sukunimen alkuperäinen kirjoitusasu on Lagerfeldt. Mallipiireissä taas on tavallista lyhentää tai jättää sukunimi taiteilijanimestä kokonaan pois. Esimerkiksi huippumallit Chanel Iman ja Joan Smalls ovat oikeilta nimiltään Chanel Iman Robinson ja Joan Smalls Rodriguez.

Söpöin nimenvaihtotarina kuuluu kuitenkin brittimalli Suki Waterhouselle, jonka syntymänimi on Alice Suki Waterhouse. Mallia on aina kutsuttu hänen toisella nimellään, mutta viime aikoina on Waterhouse alkanut käyttää myös ensimmäistä nimeään. Tarina nimittäin kertoo, että poikaystävä Bradley Cooper suosii Alice-nimeä.

Teksti: Laura Paananen, joka on kyllä sitä mieltä, että esimerkiksi Michael Kors on ehdottomasti mediaseksikkäämpi nimi kuin Karl Anderson, Jr.

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *