Suki Waterhousen pahin tyylimoka tapahtui Valkoisessa talossa

suki_waterhouse.jpg

Kun apuna on kampaajien, meikkaajien ja stailistien armeija, tyylimokia ei juuri satu. Suki Waterhouse paljastaa Grazian haastattelussa, että mitä vähemmän hänellä on sananvaltaa omaan edustustyyliinsä, sitä varmemmin hän onnistuu, ja poikatytöksi itseään kutsuva malli luottaa mielellään tyylinsä ammattilaisten käsiin.

Aina asiat eivät kuitenkaan mene ihan putkeen. Kun Waterhouse pääsi taannoin tapaamaan presidentti Barack Obamaa Washingtonissa, mallille etukäteen buukattu stailisti ilmoitti paikalle saapuessaan, ettei ollut tehnyt töitä sitten 1980-luvun. Vaikka lopputuloksen piti lupausten mukaan muistuttaa Audrey Hepburnia, oli totuus aivan toinen. Kun Waterhouse katsoi peiliin, hän näki takaheitolle kammatun otsatukan ja aimon annoksen sinistä luomiväriä.

Hyvällä huumorintajulla varustettu malli kuittasi katastrofin lopulta hersyvillä nauruilla poikaystävänsä Bradley Cooperin kanssa ja muotoili hiuksensa uudelleen itse. Täysin tyytyväinen ei malli lookinsa kuitenkaan ollut.

Menin tapaamaan presidentti Obamaa ja näytin aivan kamalalta”, Waterhouse kertoi.

Teksti: Laura Paananen, joka olisi Suki Waterhousen saappaissa alkanut varmasti itkeä ja perunut koko juhlat

Lähde: Grazia Daily

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (3)
  1. Niin, kyllä tässä mokasi nyt stylisti. Olisi melkolailla ranteet auki meininki, jos tulisi itse mokattua tuollainen keikka. Painajaismatskua.

  2. En ole ihan varma, mikä tällaisissa jutuissa pännii eniten: heppoiseen huumoriin kääritty 1950-lukulainen ihmiskuva (nainen mokasi tyyleissä, hui kamalaa!), otsikoinnin harhaanjohtavuus (Suki ei tässä mokannut, vaan stylisti nyt vain toteutti eri tyyliä kuin odotettu) vai se, kyseessä on käännösklikkiartikkeli. Ei jatkoon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *