Suomen huippumalli haussa -alumni nousee mallien raskaaseen sarjaan

Toimitus

Muotimaailman arvostetuin lehti Women's Wear Daily nosti eilen näyttävästi esille suomalaisen Saara Sihvosen.

Nimilehden haastattelu ja viimeaikaiset työt vihjaavat vahvasti, että Saara on nousemassa samaan sarjaan Kirsi Pyrhösen ja Suvi Koposen kanssa. Naisen mallinurahan sai vauhtia Suomen huippumalli haussa -ohjelman kolmoskaudelta, jolla hän sijoittui toiseksi.

Modell Call -juttusarjassa haastateltu Saara kertoo, millaista oli työskennellä muotiviikkosesongin puhuituimman suunnittelijan, Yves Saint Laurentin Hedi Slimanen kanssa. Hän paljastaa myös, millainen on Givenchyn suunnittelija Riccardo Tisci ja missä muotinäytöksessä malleja hemmoteltiin hiusnaamion.

Seuraavaksi Saara valmistautuu New Yorkissa alkavaan häämuotiviikkoon mutta on jo ehtinyt käväistä myös lepäämässä kotona Suomessa muotiviikkokiireiden jälkeen. Lily tykkää ja tsemppaa mallitalenttia!

Lue Saaran haastattelu sekä paljastukset kokonaisuudessaan täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka ei olisi ihan heti tunnistanut Saaraa Yves Saint Laurentin näytöskuvista

Kuvat ja lähde: Women’s Wear Daily

 

Kommentit

Seregi
Sekaisin Seregistä

Jotenkin tunnen salaista mielihyvää itsestäni, koska bongasin Saaran jo aiemmin Vera Wangin näytöksestä ja ihmettelin toissa kuussa, miksi hän on koko ajan Olivian kuvissa. Hienoa, että suomi-mallit menestyvät. muutenkin kiva nähdä tuttuja kasvoja catwalkilla

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Näin on. Hyvää työtä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.