Suoraa puhetta suhteista ja seksistä: CougarWoman

mrs-robinson-p.jpg

Naisella on avioliitto ja unelmien koti mahtavan miehen kanssa, jota nainen pitää sielunkumppaninaan. Ja itseään 12 vuotta nuorempi rakastaja.

Kuulostaako Harlekiini-kirjan juonelta? Kenties, mutta tarina on erään suomalaisen naisen elämää. Siitä hän kirjoittaa uudessa CougarWoman-blogissa.

Mustalla huumorilla höystetty CougarWoman on hyvinkirjoitettu blogi vaikeista aiheista. Se pakottaa lukijansa kohtaamaan epämiellyttäviä ajatuksia: muita ihmisiä on helppo tuomita, mutta mitä jos kaikki ei olekaan niin mustavalkoista? Mikä on oikein, mikä väärin – ja miten itse toimisit? Entä, kun elämässä kaikki ei aina menekään suunnitelmien mukaan?

”Tajuan totta kai, että epäitsekkäämpää olisi olla pettämättä ja tyytyä kaikkeen siihen, mitä minulla muuten on. Älyän, että jos jään kiinni niin mieheni sydän särkyy myös. Eli tavallaan valitsen kahdesta pahasta sen suuremmalla todennäköisyydellä miestäni vähemmän satuttavan vaihtoehdon; tässä kun on mahdollisuus myös siihen, että mies ei koskaan saa tietää ja pysyy onnellisena elämänsä loppuun asti. 

Plus että minä en ole vielä valmis seksuaalisuuteni lopulliseen kuolemaan.”

Lue blogia täällä.

Kuva: Miehuuskoe-elokuvasta (1967) jossa nuori Dustin Hoffman ajautuu suhteeseen itseään vanhemman rouva Robinsonin kanssa 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *