Suosittelemme-leimoja jaossa – Ehdota omaa suosikkiblogiasi

Toimitus

Terkkuja toimituksesta! Ajattelimme, että näin Lilyn uudistuksen kynnyksellä on loistava aika päivittää Lilyn suositeltujen blogien listaa.

Tiedätkö jonkin Lilyssä olevan blogin, jolla on liian vähän näkyvyyttä? Onko tiedossasi bloggaaja, jolta löytyy tuoreita, uusia näkökulmia mielenkiintoisiin aiheisiin? Ilmianna lempiblogisi kommenttiboksiin ja vaikuta, kuka saa Lily suosittelee -leiman sivuston uudistuksen yhteydessä helmi-maaliskuun vaihteessa. 

Mitä leima tarkoittaa?

Lily suosittelee -leima tulee harkiten valituille kiinnostaville blogeille, joita lilyläiset ja toimitus suosittelevat luettavaksi. Listaus uusista suositelluista blogeista näkyy tällä hetkellä etusivun blogikarusellissa. Nämä nousevat blogit näkyvät uudistuneella sivustolla paraatipaikalla navigaatiopalkissa ja saavat siten näkyvyyttä ja lukijakuntaa.  

Mitä blogeja saa suositella?

Blogin, joka ansaitsee leiman, tulee olla Lilyssä. Tällä hetkellä Lily suosittelee -leima on muun muassa Sunday Blondie, No Sex and The City, Hey Girl ja The Variety Show -blogeilla.

 

Kerro suosikkiblogisi tämän postauksen kommenttikentässä sunnuntaihin 27.1. mennessä. Muista kirjoittaa lyhyt perustelu perään.

 

Lue, ketkä saivat leiman viime kierroksella

Mikä ihmeen uudistus? Lue lisää täältä

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Vilhelmiina H. sekä Mimmit sijoittaa ovat ihan mahtavia <3 <3 <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

<3<3 ihana sinä, sinäkin olet ihana!!

iidis
Varpain jaloin

Mimmit sijoittaa <3

Nettanen

Varpain jaloin, koska se on erittäin ajan hermolla sisältäen paljon eko- ja zero-waste juttuja. Lisäksi asiaa muun muassa perhe-elämästä ja kulttuurista. Ja hyvin kirjoitettuna tietysti <3

Villiviini - kirjallisuudenopiskelijan näkökulma maailmaan. Ihania vegereseptejä, kulttuuri- ja kirjavinkkejä sekä havaintoja ympäröivästä maailmasta ja elämästä. Tykkään todella paljon kirjoitustyylistä.

Vilhelmiina H. - Lilyn oma aurinko on Vilhelmiina <3 Kauniita kuvia ja ajatuksia sekä elämää Torniossa - kivaa vaihtelua Etelä-Suomi -keskeiseen blogiskeneen.

En pelkäisi mä mitään (pahaa) - AnLottanen on myös todella taitava kirjoittaja ja hänen matkaansa äidiksi on ollut äärimmäisen koskettavaa seurata.

Maria Hakkarainen
Villiviini

Jee, kiitos Netta että suosittelit mun blogia! <3 <3

iidis
Varpain jaloin

<3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

<3 apua, kiitos ihana Netta <3 suuret, suuret halaukset sanoistasi!!

Riika. (Ei varmistettu)

Vähän vähemmän -blogi. Tuore, mutta hyvällä vauhdilla ja selkeästi aloittanut, ajankohtaisia teemoja käsittelevä, blogi.

ReettaM
Vähän vähemmän

Kiitos kovasti suosituksesta, Riika! :) 

Lilies
Lilies & Life

Vilhelmiina H. ehdottomasti <3 Syvällisiä ajatuksia, kauniita sanoja ja tavallista arkea sopivassa tasapainossa. Ihanan positiivinen ihminen <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

<3<3<3<3 Kiitos kaunis! :)<3

Lilies
Lilies & Life

Vilhelmiina H. ehdottomasti <3 Syvällisiä ajatuksia, kauniita sanoja ja tavallista arkea sopivassa tasapainossa. Ihanan positiivinen ihminen <3

Asikainen (Ei varmistettu) http://www.asikaine.fi/

Sairaan Ihana Sanni -blogi on Lilyn uniikki helmi!!
Taidetta,
koskettavia tekstejä ja mielenkiintoista pohdintaa persoonalliselta kirjoittajalta &lt;3

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Kiitos rakas! Aina sää mua tsemppaat ja tuet! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaan Ihana Sanni on myös mun suosikki!

Käsittelee kiinnostavalla, suoralla ja tärkeällä tavalla taiteilijuutta, masennusta ja elämää yleensäkin. Ihanat kuvitukset!

Taxi (Ei varmistettu)

Sairaan Ihana Sanni!
Tekstejä tärkeistä ja mielenkiintoisista aiheista, ketään kosiskelematta, blogivaltavirrasta poiketen. Kiinnostava, innostava, kaunis, herkkä, rohkea, ajatuksia herättävä, hauska.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaan ihana Sanni! Kauniita ja älykkäitä tekstejä aiheista, jollaisiin en muissa blogeissa törmää. Suoraa, samaan aikaan ajatonta ja erittäin ajankohtaista pohdintaa työstä, taiteilijuudesta, mielenterveydestä ja kaikesta, mikä milloinkin on elämässä oleellista. Sisältö on monesti vakavaa ja aiheet voi olla raskaitakin, mutta lukemisen jälkeen mulle tulee silti aina parempi ja seesteisempi olo kun mistään muusta blogista.

MM_ (Ei varmistettu)

Sairaan Ihana Sanni ansaitsee tosiaan lisää näkyvyyttä. Sanni osaa kirjoittaa! Häpeilemättömästi, persoonallisesti ja fiilis on sydäntäsärkevän aito! :)

Sanna-Leena
Ensitanssi

Siinä kaikki -blogi ansaitsee leiman! Ilse kirjoittaa kivasti ja helppolukuisesti kiinnostavista aiheista (kuten kuluttamisesta ja vanhemmuudesta) ja pistää itseään oikeasti likoon pyrkiessään muuttamaan kulutustottumuksiaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaan Ihana Sanni, ainut ja paras blogi jota luen!

Ruutti (Ei varmistettu) https://www.lily.fi/blogit/sairaan-ihana-sanni

Sairaan ihanan Sannin blogi on ainoa jota luen netissä säännöllisesti. Taiteilijakollegan mielen maisema on kaunis ja rehellinen.

Moo (Ei varmistettu)

Sairaan Ihana Sanni! Ainut kiinnostava.

minä 2 (Ei varmistettu)

Sairaan ihana Sanni. Koska rehellisyys ja taide.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaan ihana sanni.. suoraa puhetta elämästä

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, sairaan ihana Sanni on ihana!

aurinkop (Ei varmistettu)

En yleensä lue Lilyn blogeja, vaikka niitä näkee joskus linkitettävän sosiaalisessa mediassa. On kuitenkin yksi poikkeus, ja se kantaa nimeä Sairaan ihana Sanni. Tunnen kirjoittajan henkilökohtaisesti ja blogia on siksikin kiva seurata, mutta erityisen kiinnostavaa tästä näkökulmasta on, kuinka täydellisesti Sanni onnistuu ilmaisemaan itsensä blogissa. Hän on prikulleen se ihminen, joka kirjoittaa blogia, ja se ihminen, joka blogia kirjoittaa, on tismalleen hän. Siksi suositus Sannin blogille.

Lissu Kettu (Ei varmistettu) Http://ketustelua.blogspot.com

Moro.

https://www.lily.fi/blogit/sairaan-ihana-sanni

Jotain erilaista ja aitoa. Tunteita ja taidetta. Sanni kertoo menneisyydestä ja nykyhetkestä. Käykäähän tsekkaamassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaan ihana Sanni!

Write it out

https://www.lily.fi/blogit/aivan-sama-mulle-ma-oon-onnellinen

Rohkeasti, rehellisesti ja taitavasti kirjoitettua tekstiä elämästä sekä miehen että naisen näkökulmasta.

M2M (Ei varmistettu)

Ysäriteinit - koska kuka muu tekee näin nostalgista blogisisältöäa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaan ihana Sanni. En tunne kirjoittajaa, mutta kirjoituksia lukiessa tulee tunne, että tuntisin ja ennenkaikkea, että kunpa se tyyppi olisi ystäväni. Viisaita ajatuksia syvistä vesistä ja välillä valonsäteitä. Sanni osaa myös hienosti kiinnittää huomiota oikeasti elämän pieniin hienoihin hetkiin ja tuoda sen hienouden meille muillekin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lily voisi myös miettiä joidenkin blogien poistamista, esim mungolife kerskakulutusta ihannoivan elämäntavan takia. Jos näitä kerskakulutusblogeja ei poisteta, niin olisi kiinnostavaa kuulla toimituksen perustelut tähän.

Toisaa (Ei varmistettu)

Sairaan ihana Sanni käsittelee tärkeitä aiheita yhtä aikaa intiimin henkilökohtaisesti että viisaan analyyttisesti. Kieli on elämänläheistä ja helposti luettavaa ja ymmärrettävää, mikä on hyvä kun käsitellään välillä vaikeitakin aiheita. Blogin kuvitus on myös omaa luokkaansa, onhan Sanni kuvataiteilija.

- (Ei varmistettu)

Sairaan ihana Sanni. Tärkeää asiaa, hyvää kieltä ja hienoa taidetta!

Vierailija (Ei varmistettu) http://sairaanihanasanni.fi

Sairaan ihana Sanni: Aidosti erilainen, avartava, rehellinen ja kekseliään hauska..

Vierailija (Ei varmistettu)

Tykkään Siinä kaikki -blogista! Kirjoittaja kertoo perheensä kulutuksesta, kierrätyksestä ja pikkulapsiarjesta. Ihailen hänen tapaansa ottaa rohkeasti firmoihin yhteyttä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Suosittelen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti joku kulutuskriittinen blogi kuten Siinä kaikki tai Varpain jaloin.

Sairaan ihana Sanni. Samaistuttava, rehellinen, aito, herkkä. Ja koska taide.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaan ihana Sanni. Aito, rehellinen, kiinnostava.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaan ihana Sanni, koska Sanni on ihana!

Suttastiina

Vaikka enemmistö bloggaajista onkin alle "keski-iän", niin olisi kurjaa jos Lilynkin bloggaajakunta haipuisi pelkäksi 20-30-somethingiksi.
Keski-ikäiset naisbloggarit valokiilaan!!

Hehkutan Naislaif-blogia. Ajatuksia sydämellä ja järjellä, hemmetin hyvin kirjoitettuna ja naisessa on voimaa, rakkautta ja viisautta esikuvaksi asti!
Myös Yhtä sirkusta - blogin Kirsihannele ansaitsee huomiota. Yli nelikymppisen naisen ( joka pitää huolta itsestään ja on kiinnostunut muodista ja kauneudenhoidosta) jutuissa on huomioitavaa myös nuoremmillekin.

Meissä on voimaa!

Naislaif
Naislaif

Meissä on todellakin voimaa! Kiitos kauniista sanoistasi. Jaan mielipiteesi siitä, että meidät keski-ikäiset voisi ottaa myös paremmin esille. Pidän sinun ja myös Kirsihannelen blogeista. Aikuisia ajatuksia ja hieman toisenlaisia tuntemuksia, kuin nuoremmilla. 

A.K. (Ei varmistettu)

Tykkään Still Lifesta. Kauniita kuvia ja kevyttä luettavaa, mutta kuitenkin mukana myös pohdiskelevampia tekstejä.

Lilies
Lilies & Life

Multakin ääni Still Lifelle myös! <3

Saana Väliheikki
LAVLI

Tääältäkin ääni Mimmit sijoittaa-blogille!

A.R. (Ei varmistettu)

https://www.lily.fi/blogit/essi-show

Essi Show -blogi saa äänen täältä! Aika uusi, hurmaava blogi, jossa käsitellään aiheita niin resepteistä aamuheräämisiin, kuin matkustelusta aikuistumiseen. Essin kirjoitustyyli on virkistävän erilainen, kuin monilla muilla, tekstejä on miellyttävää ja mielenkiintoista lukea ja on ihana katsaus tämän nuoren naisen elämään. Persoonaa ja suloisuutta!

Jojootus (Ei varmistettu)

Naislaif ansaitsee suosituksen.
Blogia on ihanaa lukea; aikuisen naisen elämää lämpimästi ja ilman pettäviä pitsiverhoja. Hyvin usein teksti on omaankin elämään sopivaa ja osuvaa.

Kerkkä (Ei varmistettu)

Siinä kaikki -blogi ansaitsee leiman! Ilse pyrkii vähentämään ympäristökuormaansa ja kirjoittaa kuluttamisesta ja arjesta helposti lähestyttävästi.

lauravilma (Ei varmistettu) https://www.lily.fi/blogit/essi-show

Essi Show - tuore, raikas ja piristävä. Blogi on ihanaa luettavaa arjen keskellä, inspiroivaa ja innostavaa. Tarinoita arjesta, seikkailusta ja matkailusta. Kuvat aina upeita! Ansaitsee suosittelun.

Sansan (Ei varmistettu)

Naislife-blogi kertoo elämästä rehellisesti ja sydän avoinna. Se ansaitsee leiman.

Pages

Kommentoi