Suosittelemme uutta sisältöä: Näitä blogeja on pakko seurata

Toimitus

 

Hyvät lilyläiset. Toiveenne on kuultu.

Arvovaltainen toimituksen raati valitsi teidän ehdotustenne ja omien suosikkiemme perusteella Lilystä 16 timanttista blogia, joita kannattaa aivan ehdottomasti alkaa seurata. Nämä blogit tunnistat suosittelemme-leimasta postausten otsikoiden oikealla puolella. Lisäksi kaikki suosittelemamme blogit löytyvät Lilyn etusivun alalaidasta, jossa suosittelemiemme bloggajien profiilikuvat kiertävät.

 

Valitsimme tähän joukkoon sellaisia blogeja, jotka mielestämme kuvaavat hyvin Lilyä. Blogeja, joissa kirjoitetaan kriittisesti yhteiskunnallisista asioista, puhutaan kiinnostavalla ja tuoreella tavalla kulttuurista (niin korkeakulttuurista kuin populaaristakin) sekä ruoditaan ajatuksella työelämää ja opiskelua. Ja myös blogeja, joissa esitetään kauniita ja hassuja hetkiä elämästä, ja joita lukiessa tulee kevyt ja hyvä olo. Lilyn blogeista voi lukea vinkkejä niin urasuunnitteluun tai äänestyspäätökseen kuin meikkaamiseen tai sisustusratkaisuihinkin.

Lilyn blogeissa keskustellaan sekä herätetään keskustelua. 

 

Tutustu ja koukutu!

 

Ruskeat tytöt

Koko aloitti bloginsa helmikuussa ja kerää jo nyt yli 40 000 lukijaa kuussa. Syystä. Hän kirjoittaa rehellisesti ja painavasti siitä, miltä tuntuu olla ruskea suomalainen.

 

Mainostaulujen takana

Minsu kirjoittaa kulttuurista, harrastaa yhteiskuntakritiikkiä ja pohdiskelee elämää. Hän on paitsi hyvä keskustelija myös keskustelujen herättäjä.

 

Vinkkipankki

Tämä blogi sai alkunsa siitä, kun tuleva bloggaaja mietti, löytyykö netistä sivu, josta voisi nähdä, mihin menisi viikonloppuna: näyttelyyn, elokuviin, syömään vai teatteriin? Kun sellaista saittia ei löytynyt, hän perusti Vinkkipankin, jossa suositellaan näitä kaikkia. Nerokasta!

 

Annukka Juulia

Totaalisen rakastettava musablogi. Soittolistat, uusimmat ihanat biisit ja artistien haastattelut löytyvät Annukan visuaalisesti näyttävästä blogista.

 

Klassikko viikossa

Nimihän sen jo kertoo: Nica lukee kirjan viikossa ja kertoo siitä mielipiteensä. Kirjablogia kirjoittaa helsinkiläinen feministi. Tykkäämme!

 

00500 Helsinki

Onko maailmassa mielestäsi liian vähän sinkkublogeja? Niin meidänkin mielestämme. Tätä aukkoa on tullut paikkaamaan kaksi hulvatonta mimmiä, jotka ruotivat Tinder-deittejään suorasukaisella ja koukuttavalla tavalla.

 

Mamselli

Stella maria kirjoittaa hyvin kauniisti kirjoista, runoista, musiikista. Sanoisimme jopa, että melko filosofiseen sävyyn. Ihana tyyppi!

 

Myötä- ja vastoinkäymisissä

Hanna R:n hääblogi on muodostunut jo pieneksi legendaksi. Blogissa esitellään häämaailman uusia ilmiöitä niin kiinnostavasti, että muutkin kuin ensi kesän morsiot haluavat lukea. Ja tietysti Rakastetaan, isolla R:llä.

 

40 hours and counting

Tällä blogilla on mahtava konsepti! Seitsemän naista kirjoittaa työstä, opiskelusta ja eri aloista informatiivisesti ja pohdiskellen. Vähän kuin olisi opinto-ohjaajan luennolla, paitsi että sata kertaa kiinnostavampaa.

 

Matkamuistoja

Rehellinen, kiinnostava ja suloinen blogi yksinhuoltajan elämän kohokohdista ‒ ja ei niin kohottavista kohdista. Mustan huumorin ystäville.

 

Inkerin vikaa

Lifestyle-blogi, jossa puhutaan työstä, perheestä ja tyylistä ja höystetään aiheita kauniilla kuvilla. Ennen kaikkea Sanna Inkerillä on ihana tyyli kirjoittaa.

 

Avec Mari

Kun Avec Maria lukee, elämä tuntuu hetkellisesti hieman valoisammalta ja rauhallisemmalta. M. esittelee sisustusta, muotia, ihania mietelauseita ja kivoja paloja elämästään.

 

Suusta suuhun

Ruokablogi, joka on täynnä silmänruokaa! Ihania kuvia, huippuja reseptejä ja välillä vähän juhliakin. Alisa W inspiroi meitä kaikkia.

 

Meikkipää by Riia & Laura

Jes, meikkaamisen ja hiustenlaiton kaksi ammattilaista postaavat selkeitä kauneusvinkkejä. Tyypeillä on mahtavan positiivinen meininki tiiviisti päivittyvässä blogissaan, ja näiltä ammattilaisilta voi myös kysyä ‒ kokeile vaikka!

 

Fabulous Things

Muotia, matkailua, sisustusta, lifestyleä ‒ monia asioita, jotka tekevät elämästä ihan fabulousia. Jos haluat elämääsi tyyliä ja kepeyttä, klikkaa tänne.

 

Love Da Helsinki

Ajattelitko tehdä jotain pääkaupungissa? Kurkkaa Hanna K.:n blogiin. Brunssit, kahvilat ja ravintolat ovat täällä hyvin edustettuina, välillä kurkataan myös kulttuuririentoihin. 

 

 

Joko olet tutustunut näihin mahtaviin blogeihin?

 

 

 

Kommentit

Hanna R.

Kiitos toimitus ja ihanat lukijat!

Nyt mua itkettää taas :)

Riia Meikkipää

Meikkipäät kiittää! Jatkossakin aiomme olla aktiivia postaajia ja jakaa kaikki kosmetiikan suurimmat salaisuudet kanssanne.

40 hours and counting

40 hoursin tytöt kiittää! Ihan mieletön juttu!

Anna Blue Eyes

Hyviä blogeja, mutta Miss Nella Jives unohtui!

Helmi K
sivulauseita

Ihan samaa ajattelin.

Mutta oujee silti (ainakin) Ruskeille tytöille, Mamsellille ja Klassikolle viikossa.

Toimitus
Toimitus

Miss Nella Jives kuuluu ehdottomasti suosikkeihimme.

Halusimme ottaa mahdollisimman monipuolisen kattauksen uusia blogeja suositeltuihin, ja meillä oli positiivinen ongelma: Lilyssä on paljon hyviä kulttuuri- ja taideblogeja, joista yritimme valita keskenään erilaisia tähän listaukseen.

Leimattomuus ei myöskään missään nimessä tarkoita, etteikö blogi olisi priimaa tavaraa. Ja toisaalta: tämä ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun lisäämme suosittelu-leimoja blogeihin. 

sanumaria

Nyt kun näitä leimoja jaetaan (täältä katsoen) vähän randomilla (ei ikinä tiiä koska jaetaan seuraavaksi, ei tiiä että montako leimaa isketään, eikä tiiä että mitkä ne perusteet sitten ovat milloinkin), niin tuntuu kyllä tosi hassulta että Nella Jives jäi ilman leimaa. Etenkin kun tässäkin sanotte että "leimattomuus ei myöskään missään nimessä tarkoita etteikö blogi olisi priimaa tavaraa". 

 

Jenni_Kuperkeikkaseikka

Hyviä suosituksia! 

Veera Katariina
barbamama

Jihuu hyvä stella ! <3

stella maria

verziii<3

Sanna Inkeri
Inkerin vikaa

Ohhoh.

Kesken työaiheisen some-keskustelun kaveri huomautti, että olin saanut leiman otsaani. Ja niinpä olinkin! Huikeaa, jännää, aikamoista. Onpa siistiä olla suosituksen arvoinen.

Kiitos teille toimitukseen ja lilyläisille ihan kollektiivisesti! Tästä onkin erityisen hyvä jatkaa.

 

minsu
Mainostaulujen takana

Kiitos!

Alisa W
Suusta suuhun

Huikeeta, kiitos! :)

Tove Janssonin tytär

Kumarran syvään, kiitos huomiosta.

stella maria

Kiitos vielä! Blogini on hyvinkin paljon oman näköiseni, niin hyvässä kuin pahassa. 

Siksi tällainen tunnustus lämmittää sydäntä todella<3

00500HKI
00500 Helsinki

00500 Helsingin neidit kiittää suosituksesta! Pus!

-Y

Nica
Klassikko viikossa

<3 epätodellista, kiitos!!

Kaisallleeena (Ei varmistettu)

Hyviä valintoja:) (ruskeat tytöt!&lt;3) mutta miss nella jives olis kyllä ansainnut leiman. Nella saa tämmösen hepsankeikankin kiinnostumaan enemmän taiteesta ja yhteiskunnallisista asioista. Mutta onneks täältä kommenttiboksistakin ihmiset vielä bongailee suosituksia:)

-kaisaleena

Neiti E (Ei varmistettu)

Kiitos, kiitos, kiitos! Kiitos siitä että oikeasti kerroitte jokaisen blogin alla mistä niissä on kyse: en olisi varmasti yhtä enempää niistä muuten vilkaissut. Ja nyt kävin läpi niin monta että pyörryttää. Kiitos!

M.
Avec Mari

♥♥♥♥♥♥♥  Kii-tos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä kannattaa tarkistaa. https://tyylikastapolitiikkaa.blogspot.com/

Kommentoi