Suosittu muotisivusto Style.com muuttuu nettikaupaksi

Toimitus

Myös Ralph Laurenin näytösraportit siirtyvät jatkossa pois Style.comin alta.

 

Muodin ajankohtaisia uutisia maailmalle kattavasti tuuttaava Style.com kokee pian melkoisen remontin. Vogue uutisoi sivuston muuttuvan syksyn tullen luksustuotteita myyväksi nettikaupaksi.

Style.comin omistaa mediajätti Condé Nast, joka on aiemmin tunnettu lähinnä julkaisutoiminnastaan. Innostus yllättävään uudistukseen on Condé Nastissa saattanut syntyä nettikauppa Net-a-Porterin viime vuonna menestyksellä lanseeraamasta Porter-lehdestä, joka yhdisti onnistuneesti toisiaan tukevat printti- ja onlinesisällöt.

Uudistuksen myötä Style.comissa myydään muutakin kuin muotia, sillä sivuston on tarkoitus palvella niin Voguen, Vanity Fairin kuin GQ-miestenlehdenkin lukijoita.

”Mahdollinen asiakaskuntamme on suurempi kuin yhdenkään kilpailijan, ja se takaa meille etulyöntiaseman”, toteaa Condé Nast tiedotteessaan.

Vaikka muotiviikkoraportointi nyt Style.comissa loppuukin, ei muodin ystävien silti tarvitse olla huolissaan. Sivuston runsas muotisisältö siirtynee nimittäin syksyllä jenkki-Voguen alla toimivalle Voguerunway.com-sivustolle.

Teksti: Laura Paananen, joka lataa nyt melkoiset odotukset klassikkoasemaan nousseen Style.comin korvaajalle.

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

 

Kommentoi