Suuri turvallisuus- ja ymmärtämispostaus

virpi.jpg

 

Kun tilanne Suomessa on mikä on, tiedättehän, on korkea aika lopettaa huutelu ja ratkaista ongelmat. Se tapahtuu tietysti antamalla meille kaikille ymmärrettävät diagnoosit, joista meidän käytöksemme johtuu ilman, että voimme sillä itse mitään. Kaikkia pitää kuunnella ja ymmärtää!

SE ON GEENEISSÄ -SYNDROOMA. Geenit, nuo ihmisrakennelman pikku peruskalliot, jököttävät sisällämme kuin Paavo Väyrynen sisäpolitiikassa. Niille ei voi mitään virkavalta eikä edes kuolema, sillä geenirihmastot vain loikkaavat lähes samanlaisina seuraavaan sukupolveen, tai jotenkin silleesti. Joka tapauksessa geeneillä voi selittää aivan minkä tahansa asian, kuten toisen ihmisen kammoksumisen, kuten Helsingin Sanomat kertoi tai sen, ettei melonille mahdu omenan lippalakki. No daa, geenit!
 

IHMISPELON PELKO. Onhan se nyt noloa aikuisen ihmisen myöntää, että pelkää toista aikuista ihmistä sen takia, että sillä on eri värinen tukka ja mietoon karjalanpiirakkakulttuuriin liian väkevää partavettä. Sitähän vaikuttaa aivan nössöltä, sellaiselta, joka ei taistelisi oman isänmaan puolesta.

Pelkäämistään voi hämätä lukuisilla eri tavoilla, mutta yleisimpiä ovat tilastotietojen esittäminen iltapäivälehtien vanhojen linkkien kautta, holtiton törkeyksien hokeminen sekä känni.
 

PELKORIIPPUVUUS. Vähän niin kuin läheisriippuvainen höösää juoppoa puolisoaan eikä sano, että ”lopeta, idiootti, tai lähden kälppimään”, niin pelkoriippuvainen tarvitsee pelkääviä ihmisiä tunteakseen olonsa tärkeäksi. Erityisesti johtavien politiikkojen parissa leviävä tauti, jossa sairastunut suhtautuu vakavan ymmärtäväisesti siihen, että Suomessa Prismaan omalta autoltaan löntystävä ihminen pelkää, että häntä lähestyy ulkomaalainen/susi/naimisissa oleva homo/ehkä aika paljon mieheltä näyttävä nainen.
 

PAKONOMAINEN JÄRKI-SANAN HOKEMINEN. Potilas käyttää toistuvastu järki-sanaa yhteyksissä, jotka eivät mitenkään liity järkeen. Potilaalla on usein myös vakavia vaikeuksia erottaa faktoja ja omia mielipiteitä toisistaan ja usein myös puutteellinen kyky argumentoida, joten hän perustelee omia mielipiteitään ”järjellä”. Pelkkä järki-sanan käyttäminen ei kuitenkaan ole missään suorassa yhteydessä järjen käyttämiseen, usein päinvastoin.

Potilaalle kannattaa muistuttaa, ettei ”järki” ole matemaattinen suure, vaan sen laatu voi vaihdella tapauskohtaisesti hyvinkin paljon, tosin potilaan ei voi olettaa ymmärtävän tätä.
 

PIENTEN LASTEN ÄITINÄ -HARHAT. Äitiys, tuo myyttinen ihmeellinen asia, jonka myötä naisen sisällä sykkii salaista viisautta, johon kenelläkään lapsettomalla luuskalla ei ole mitään nokan koputtamista. Jos siis äiti on sitä mieltä, että lapsen koulutie pitää reunustaa natseilla, ettei ulkomaalainen katso hänen lastaan, näin on tehtävä, koska pyhä äitiys, tiikeri, leijona, jne.
 

SOTURI-HARHAT. Asiantuntijat epäilevät soturiharhojen johtuvat siitä, että viime vuosikymmeninä on kasvatuksessa ollut muotia kieltää pikkulapsilta miekka- ja pyssyleikit. Nyt ne larppaavat kovia jätkiä kauppakeskuksissa.
 

NUORI MIES -TAUTI. Lähes puolet koko maailman väestöstä sairastaa tämän taudin jossain vaiheessa elämäänsä. Sairastuneilta ei voi odottaa ihmismäistä käytöstä eikä lakien tai yhteiskunnan tajua vaan eräänlaista laumaeläimen liikehdintää, joka johtuu geeneistä tai hormoneista tai jostain biologisesta luontojutusta.
 

SYYLÄT ÄÄRIPÄISSÄ. Tämä on poliitikkojen, median ja muidenkin keskinkertaisten yhteiskunnallisten keskustelijoiden mielestä todella inhottava tauti! Miksi pitää hakeutumalla hakeutua sinne ääripäähän, miksi menemällä mennään niin, että toinen on siellä viivottimen nollakohdassa ja toinen siellä 15, 20 tai 30 sentin kohdalla viivottimesta riippuen. Tulkaa keskelle ja ryhmähalatkaa.
 

Tämä on myös syvällisin analyysi, jonka pystymme muodostamaan yhteiskuntamme nykytilasta, pus pus <3.

 

https://www.youtube.com/embed/_YJXQJIwgGA

 

Lue myös nämä Virpin postaukset:

Se parempi parisuhdeanalyysi

Trendikatsaus vuoteen 2016

Toivepostaus, osa 2

Seksivinkkejä teille, tavalliset ihmiset

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *