Suvi sur le vif on Suomen kaunein ruokablogi: 5 syytä miksi

Toimitus

Onnea Suvi sur le vif! 

Suvin blogi nappasi viikonloppuna Gloria Blog Awardsissa kauneimman ruokablogin palkinnon. Eikä syyttä! Me täällä toimituksessa olemme jo pitkään olleet yksimielisesti sitä mieltä, että Suvi sur le vif on Suomen kaunein ruokablogi.

Tässä viisi syytä miksi sinunkin kannattaa rakastua Suviin, jos et ole jo.

1. Henkeäsalpaavan upeat kuvat

Suvin kuvat ovat lähes pökerryttävän kauniita. Olipa aiheena munakas, kaakaomuki tai leipäpala, Suvi saa sen näyttämään taiteelta.

2. Herkulliset ohjeet

Silmänruuan lisäksi Suvin blogi tarjoilee täytettä myös vatsalle. Inspiroivat ruokaohjeet ovat ajan hermolla, sesongin mukaisia ja yleensä myös varsin helposti toteutettavia.

3. Omaleimainen tunnelma

Tässä blogissa vallitsee aivan omanlaisensa tunnelma ja bloggarin kädenjälki ja oma tyyli näkyy kaikessa kuvista teksteihin. Kuvista näkee heti, että ne ovat Suvin ottamia.

4. Ihana Aamupalalla-sarja

Hurraa sunnuntait, hyvästi riisimurot! Suvi sur le vifin Aamupalalla-juttusarja esittelee joka viikko toinen toistaan innostavamman aamiaisvaihtoehdon. Jos mietit, mitä tekisit seuraavalle brunssille, suuntaa Suvin blogiin.

5. Muutakin kuin ruokaa

Suvin blogi tarjoaa inspiraatiota muuhunkin kuin ruuanlaittoon: blogista löydät ideoita myös esimerkiksi sisustukseen, puutarhaan, juhliin ja kattaukseen. Ja olipa aiheena kylppärin pyyhkeet tai työpöytä, Suvin blogissa sekin näyttää takuulla kauniilta.

Lue Suvi sur le vif -blogia täällä. 

Kuvat Suvi sur le vif

Kommentoi