Syötkö (hevosen)lihaa?

heppa.jpg

Kuvan hevonen ei liity tapahtumiin.
 

Suuri hevoslasagnekeskustelu on laajentunut suureksi mitä hittoa meille syötetään -keskusteluksi.

Päälinjat tähän mennessä: yhdet ovat olleet sitä mieltä, että todellinen eläinten ja ympäristön ystävä nimenomaan syö hevosta (vaikka britit kuinka kauhistelisivat). Toiset vannovat, etteivät enää luota einesruokien tuoteselostuksiin ja uhkaavat boikotilla.

Kolmannet hurraavat, koska kohun ansiosta ruoan alkuperästä keskustellaan. Neljännet, kuten Minimalenin Roosa, raivostuvat teksteistä, joissa toimittajat ensin kauhistelevat lihan tehotuotannon ongelmmia ja  jättävät sen jälkeen ihmiset yksin päätösten kanssa.

Lue Roosan teksti paskasta lihasta

ja kerro meille, mihin koulukuntaan sinä kuulut: Syötkö lihaa? Maistuuko hevonen? Arveluttaako einesten syöminen? Vai kyllästyttääkö koko keskustelu?

 

Kommentit (11)
  1. No tähän keskusteluun kukaan ei ole kommentoinut, että on kamalaa että hevosia viedään teuraaksi, enkä muuallakaan ole tämän keskustelun tiimolta siihen törmännyt. Päinvastoin, tuntuu että aika moni on valmis hevosta syömään.

  2. En syö mitään lihaa. Koomista tuo joidenkin lihaa syövien jeesustelu siitä miten söpöjä hevosia viedään teuraaksi. No kuulkaas, on ne vasikatkin suloisia saati pienet possunpallerot tai pääsiäistipuset, silti niitä suuhunne popsitte.

    Mutta toki kuluttajalla pitää olla oikeus tietää mitä hänen syömänsä ruoka sisältää, varsinkin allergisille tämä tieto on aivan elintärkeä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *