Syyskuun Trendi esittäytyy: Vaatekaappi, pää ja ihmissuhteet kuntoon

Toimitus

 

 

Syksyllä voi vihdoin hyvällä omallatunnolla jäädä loikoilemaan omalle sohvalle ja syventyä rauhassa aikakauslehtien maailmaan. Tätä tunnetta silmällä pitäen on tehty syyskuun Trendi. Sieltä löytyy hyviä vinkkejä, kiinnostavia ilmiöjuttuja, syvällistä pohdintaa ja tietysti ripaus virkistävää hassuttelua. 

Tässä pieni kurkistus Trendin sisäsivuille:

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ottamatta kantaa lehden sisältöön (varmasti ihana!), eikö tämä ole jo n:s vaaleanpunainen kansi tälle vuodelle? Vai sattuuko ne pinkit sävyt mulla aina vaan silmään :D lokakuun kanteen sit vaikka luumunpunaista, kiitos!

Jane C.

Tai joku baby blue tai mintunvihreä! Tai sit joku kohtalokas tummanpunainen! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

oon ehdottomasti samaa mieltä! aikaisemmin trendin kannet oli myös enemmän toisistaan erottuvia, taiteellisiakin. nykyään aika tylsiä ja samanlaisia kuin muissa naistenlehdissä. :(

Toimitus
Toimitus

On se jännä että jotenkin ihmeellisesti se vaaleanpunainen sattui sopimaan tuohon(kin) kanteen... Mutta lokakuun värimaailmassa luvassa jälleen Jotain Ihan Muuta!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hitsiläinen, kuulostaa mielenkiintoiselta tuo fitnessinto-aihe, siitä kun olen useampaan otteeseen itsekin kirjoitellut, puolesta ja vastaan. Mun pitäisi sopia jonkun kestotilaajan kanssa diili, että lähettää lehden sitten mulle tänne rapakon taakse, kun on sen itse lukenut ;) Kierrätystä, kierrätystä...

edgybeauty
Edgy Beauty

Damn, nyt näyttää hyvältä!

Toimitus
Toimitus

Kiitos!

Onko hämy vain näppäilyvirhe kun kannessa mainostetaan 37 takkia ja sisäsivulla 27 kappaletta? Etsi 10 takkia ripoteltuina eri sivuille? ;)

Toimitus
Toimitus

Ei ole hämy, vaan ihania takkeja on muissakin muotijutuissa kuin 27 parasta takkia -jutussa. Takkispesiaali!

uusi_syksy (Ei varmistettu)

Haluaisin kysyä miksi elokuun Trendistä ei löytynyt kuin yksi pikkukuva silmälasipäisestä naisesta? Ovatko silmälasit taas uncool? Olen itse juuri saanut lääkäriltä silmälasi'tuomion', ja en tiedä voinko pitää piilareita enää (tällä hetkellä silmäni eivät niitä ainakaan kestä). Valmiiksi hiukan huono itsetuntoni on saanut laseista kovan kolauksen, vaikka malli on ihan kiva ja muut sanovat niiden sopivan minulle. Mielestäni en näytä ollenkaan yhtä hyvältä laseilla kuin niiden kanssa, ja surkeana ajattelen tulevia juhlia ym. tapahtumia joissa joudun olemaan rillipöllönä. Kaipaisin nyt enemmän kuin koskaan esimerkkejä itsevarmoista ja kauniista silmälasipäisistä naisista - löytyykö niitä?

Toimitus
Toimitus

Hyvä huomio, tsemppaamme asian kanssa! Itse asiassa just eilen puhuttiin lounaalla, miten (hyvällä tavalla) eri asia on olla rillipää nykyään kuin 20 vuotta sitten. Yksi meistä kertoi, että jopa ala-asteikäiset saattavat ostaa imagolaseja, koska ne on cool. Ymmärrä tuskan, koska esim. rillien huurtuminen on ärsyttävää. Samalla olen varma, että näytät laseissasi tosi hyvältä. T. Toimituksen Kati, itsekin osa-aikainen rillipiru

Viimein lehti kolahti Oulussakin postiluukusta 5 minuuttia sitten. Kohta, kohta se avautuu!

Kommentoi