Syyskuun Trendi esittäytyy: Vaatekaappi, pää ja ihmissuhteet kuntoon

td0914_kansi.jpg

 

 

Syksyllä voi vihdoin hyvällä omallatunnolla jäädä loikoilemaan omalle sohvalle ja syventyä rauhassa aikakauslehtien maailmaan. Tätä tunnetta silmällä pitäen on tehty syyskuun Trendi. Sieltä löytyy hyviä vinkkejä, kiinnostavia ilmiöjuttuja, syvällistä pohdintaa ja tietysti ripaus virkistävää hassuttelua. 

Tässä pieni kurkistus Trendin sisäsivuille:

puffi1.jpg

 

puffi2.jpg

puffi3.jpg

puffi4.jpg

puffi5.jpg

Kommentit (12)
  1. Viimein lehti kolahti Oulussakin postiluukusta 5 minuuttia sitten. Kohta, kohta se avautuu!

  2. Haluaisin kysyä miksi elokuun Trendistä ei löytynyt kuin yksi pikkukuva silmälasipäisestä naisesta? Ovatko silmälasit taas uncool? Olen itse juuri saanut lääkäriltä silmälasi’tuomion’, ja en tiedä voinko pitää piilareita enää (tällä hetkellä silmäni eivät niitä ainakaan kestä). Valmiiksi hiukan huono itsetuntoni on saanut laseista kovan kolauksen, vaikka malli on ihan kiva ja muut sanovat niiden sopivan minulle. Mielestäni en näytä ollenkaan yhtä hyvältä laseilla kuin niiden kanssa, ja surkeana ajattelen tulevia juhlia ym. tapahtumia joissa joudun olemaan rillipöllönä. Kaipaisin nyt enemmän kuin koskaan esimerkkejä itsevarmoista ja kauniista silmälasipäisistä naisista – löytyykö niitä?

    1. Hyvä huomio, tsemppaamme asian kanssa! Itse asiassa just eilen puhuttiin lounaalla, miten (hyvällä tavalla) eri asia on olla rillipää nykyään kuin 20 vuotta sitten. Yksi meistä kertoi, että jopa ala-asteikäiset saattavat ostaa imagolaseja, koska ne on cool. Ymmärrä tuskan, koska esim. rillien huurtuminen on ärsyttävää. Samalla olen varma, että näytät laseissasi tosi hyvältä. T. Toimituksen Kati, itsekin osa-aikainen rillipiru

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *