Syyskuun Trendin henkkarikuvauksissa: Ihana Eero Ritala & voimaeläinkortit

Toimitus

Tiina Tuppurainen teki Trendin syyskuun numeroon henkilöhaastattelun näyttelijä Eero Ritalasta. Lähtöoletuksemme oli, että Eero on mukava ihminen. Ja kyllä, se osoittautui todeksi ensi halauksella. Kuvauksissa oli myös superhauskaa.

 

 

 

1. Eero kuvattiin Hernesaaressa studiossa - ja kun homma lähti käsistä, mies lähti ulos ja kuvaaja Ville Varumo tähtäsi studion ikkunasta. Kukkanero Flora & Laura kukitti kuvaukset. 2. Eeron kukkarusetti otti välillä kauneusunet jääkaapissa maidon kera. 3. Flora & Lauran Laura Väinölä antoi Ritalalle kukkahierontaa? 4. Ritala oli ottanut kuvauksiin varmuudeksi mukaan lempipaitansa. Trendi loves!


Kuvausten suunnitteluvaiheen refekuvia. Avainsanoja olivat Bill Murray, David Lynch, Fantastic Man ja Lanvin FW/14 -malliston mainokset.

 

Eero tunnetaan myös räppiä arvostavana DJ Vauvaukkina. Siksi kuvauksissa kuunneltiin The Golden Age of Hiphop (1992-1998) -nimistä Spotify-listaa. Oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut kuvauspäivä, eli:
 

 

Ylläoleva kuva on kotoisin Trendin Instagramista (@trendimag), ja siinä näkyy koko kuvausryhmä. Tai siis kuvausryhmän voimaeläinkortit.

Kuvattava: Eero Ritala = Joutsen, käärme & lisko. (Eero sai kolme korttia, koska päivän stara.) // Kuvausten kukkastailisti ja lavastaja: Laura Väinölä / Flora & Laura = Piikkisika. // Lauran assistentti: Hanna Anonen = Kirahvi // Random Kolibri, kukaan ei muista kenen kortti. // Kuvat: Ville Varumo = Sammakko. // Kuvausjärjestelijä ja tämän postaaja: Taika Mannila = Apina.

Lue Eero Ritalan haastattelu syyskuun Trendistä.

 

 

Kommentoi