Syyskuun Trendin henkkarikuvauksissa: Ihana Eero Ritala & voimaeläinkortit

EERO1_trendi.jpg

Tiina Tuppurainen teki Trendin syyskuun numeroon henkilöhaastattelun näyttelijä Eero Ritalasta. Lähtöoletuksemme oli, että Eero on mukava ihminen. Ja kyllä, se osoittautui todeksi ensi halauksella. Kuvauksissa oli myös superhauskaa.

 

 

 

EEROritala_trendi093.jpg

1. Eero kuvattiin Hernesaaressa studiossa – ja kun homma lähti käsistä, mies lähti ulos ja kuvaaja Ville Varumo tähtäsi studion ikkunasta. Kukkanero Flora & Laura kukitti kuvaukset. 2. Eeron kukkarusetti otti välillä kauneusunet jääkaapissa maidon kera. 3. Flora & Lauran Laura Väinölä antoi Ritalalle kukkahierontaa? 4. Ritala oli ottanut kuvauksiin varmuudeksi mukaan lempipaitansa. Trendi loves!

eero_refe.jpg

Kuvausten suunnitteluvaiheen refekuvia. Avainsanoja olivat Bill Murray, David Lynch, Fantastic Man ja Lanvin FW/14 -malliston mainokset.

 

EEROritala_trendi09.jpg

Eero tunnetaan myös räppiä arvostavana DJ Vauvaukkina. Siksi kuvauksissa kuunneltiin The Golden Age of Hiphop (1992-1998) -nimistä Spotify-listaa. Oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut kuvauspäivä, eli:
 

//www.youtube.com/embed/WoIgiwEVCUQ

 

EEROritala_trendi094.jpg

Ylläoleva kuva on kotoisin Trendin Instagramista (@trendimag), ja siinä näkyy koko kuvausryhmä. Tai siis kuvausryhmän voimaeläinkortit.

Kuvattava: Eero Ritala = Joutsen, käärme & lisko. (Eero sai kolme korttia, koska päivän stara.) // Kuvausten kukkastailisti ja lavastaja: Laura Väinölä / Flora & Laura = Piikkisika. // Lauran assistentti: Hanna Anonen = Kirahvi // Random Kolibri, kukaan ei muista kenen kortti. // Kuvat: Ville Varumo = Sammakko. // Kuvausjärjestelijä ja tämän postaaja: Taika Mannila = Apina.

Lue Eero Ritalan haastattelu syyskuun Trendistä.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *