Tähdet hullaantuivat puuteripinkistä

Toimitus

Keväinen auringonpaiste tarkoittaa sitä, että on tullut aika kaivaa esiin pastellivärit. Tänä keväänä trendikkäin vaihtoehto on hempeä puuteripinkki. Suunnannäyttäjinä toimivat tietenkin viihdemaailman tähdet.

Kim Kardashian shoppaili Miamissa sporttisen tyylikkäänä. Tosi-tv-tähti yhdisti lyhyen poolopaitansa vartaloa myötäilevään Azzedine Alaïan mekkoon. Hempeän pinkki paita oli peräisin Kardashianin sisarusten omasta Kardashian Kollection -mallistosta.

Laulaja Pixie Lott edusti Lontoossa metallinhohtoisessa Dolce & Gabbanan pikkumekossa. Klassinen tyyli täydentyi mintunvihreillä avokkailla ja kirkkaankeltaisella Fendin kirjekuorilaukulla. 

Vaan kumpi puki hempeän puuteripinkkinsä paremmin, sporttisen naisellinen Kim vai klassisen tyttömäinen Pixie?

Teksti: Laura Paananen, joka antaa äänensä Kimille, koska Pixien kirkkaankeltainen laukku ei nyt vain jotenkin iske

Kuvat: Splash News

Kommentit

Kissankieli
Hello Dolly!

Puuteripinkki on ihana väri! Jotenkin Kardashian on siinä enemmän edukseen, johtuneeko tuosta miellyttävämmästä tekstuurista: väri pääsee jotenkin paremmin oikeuksiinsa kun kangas ei kiillä.

Pitkästä aikaa väritrendi jota todella odotan, meinaan puuteripinkki on jostain syystä "the" värisävy mun iholle. Ja jos se on trendikästä, sen värisiä vaatteita on enempi myynnissä, ja saan täydennettyä vaatevarastoa. Win!

2becomewang (Ei varmistettu) http://2becomewang.blogspot.fi

Heh! Kerrankin Kim näyttää hyvältä!

2becomawang.blogspot.com

SARI H.
KOLIBRI

Kimillä on parempi puku.

Kommentoi