Tällä viikolla Toimituksen palstalla + osallistu arvontaan ja hiusviikon voittajat!

Toimitus

Raikasta syysmaanantaita!

Huomenna listataan lokakuun parhaat ja testatut kosmetiikkatuotteet. Luvassa on ainakin ekovinkkejä vartalolle, alle vitosen kasvovoide ja herkullisen tuoksuisia suihkusaippuoita. Anna vinkki omasta luottotuotteestasi jutun kommenttikentässä ja osallistut kosmetiikkapalkinnon arvontaan. Koska tykkäämme teistä niin kovasti, arvomme tässä kuussa viisi palkintoa, joten kannattaa alkaa saman tien miettiä, mitä sitä suosittelisi… Lukaise inspiraatioksi syyskuun kauneussuosikit täältä!

Lahjakas Chisu tuntuu taitavan kaiken. Mutta mitä hän haluaa vielä oppia? Chisu paljastaa sen haastattelussa.

Keskiviikkona Atlas Saarikoski herättelee jälleen pohtimaan suhtautumistasi puheenaiheeseensa Punakynä-palstalla. Lue Atlaksen edellinen kirjoitus, joka saa pohtimaan eläinten syömisen eettisyyttä. Ja jos et vielä lukenut Virpi Salmen viimeviikkoista kirjoitusta tyttöydestä, tee se nyt.

Oletko yksi heistä, joka ihastui Sinä päivänä -hittikirjaan (josta Kati kirjoitti keskustelua herättäneen arvion täällä)? Kirjan pohjalta tehty Sinä päivänä -leffa tulee ensi-iltaan tällä viikolla. Kerromme torstaina arviossamme, kannattaako se mennä katsomaan - vai säästää lippurahat uuteen Pedro Almodóvariin

Kiitos kaikille loistavista hiusaiheisista kirjoituksista ja kuvista viime viikolla!

Hiusviikon kisojen voittajat on nyt arvottu.

TIGI-kisan voittajat

  1. Miksou 
  2. Nonparell
  3. Sankofa 
  4. Noran world 
  5. Tiinu 

Onnea! Lähetä nimesi ja postiosoitteesi perjantaihin mennessä mailitse osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi, otsikolla ”Tigi-kisa” niin pistämme palkinnon postiin!

Muuttumisleikin voittaja:Sartzu 

Onneksi olkoon, kampaaja Jesse Lahtinen hemmottelee hiuksiasi 27.10. kampaamo Muutoksessa Tampereella. Lähetäthän meille keskiviikkoon 12.10. mennessä puhelinnumerosi osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi otsikolla ”Muuttumisleikki”.

+ OSALLISTU ARVONTAAN!

Ovatko ensi viikon viikonloppusuunnitelmat auki? Lähde kaverisi kanssa kauneusmessuille – Lily tarjoaa! Arvomme 10 kahden hengen lippupakettia Helsingin messukeskuksessa 21.-23.10.2011 järjestettäville kauneusmessuille. Kutsujen arvo on 14 euroa/kappale.  Osallistu kilpailuun kommentoimalla, mitä sinä aiot tehdä tällä viikolla! Arvomme voittajat kaikkien kommentoneiden kesken keskiviikkona 12.10. Onnea kisaan!

Kommentit

Verna (Ei varmistettu)

Minä aion tällä viikolla ottaa itseäni niskasta kiinni ja urheilla erityisen paljon. Ei kunto ajattelemalla kartu!

estella
Kirjallinen projektini

Tällä viikolla aion vihdoinkin alkaa kirjoittaa erästä suuritöistä kirjallisuuskatsausta.

Aion käydä reippaasti koulua jossa opiskelen itseni parturi-kampaajaksi, sekä järjestää lapseni 3v. syntymäpäiväjuhlat-sitten voikin huokaista ja aloittaa ansaitun syysloman <3 Sekä tietytsi haaveilla pääsystä kauneusmessuille, jolloin pääsisin samalla näkemään pitkästä aikaa erästä ystävääni :D

Restarting my life

Tällä viikolla aion käydä rästissä olevien koulutehtävien kimppuun, käydä töissä ja piipahtaa muutamana päivänä vielä koululla.. jossain välissä aion sitten vielä urheilla ja tavata ihania ystäviä. :)

jaioni

Aion paiskia töitä oikein olan takaa sillä ensi viikolla on tenttiviikko, enkä ole vielä tehnyt ainuttakaan kurssityötä! Hups! XD Ja loppuviikosta olisi tarkoitus vaihtaa kaupunkia ja mennä pikkusiskon ja -veljen syntymäpäiville. Ehtii vähän relata ennen ensi viikon tenttikoitoksia! ;) Tietty aikatauluun pitää yrittää tunkea parit jooga- ja zumbatunnit, sekä muutama kunnon juoksulenkki. :D

Ihmeellistä eloa

Hoidan tytärtäni, joka satutti selkänsä pelissä, eikä pysty kunnolla kävelemään.

Alkuviikko menee ainakin häntä hoivatessa.

Syysmyrsky (Ei varmistettu)

Pitäisi siivota!

MissEm
Exchanging souls

Tällä viikolla minä aion lukea oikein superahkerasti tentteihin, oppia kaiken tilaustarjoilusta teoriassa, osallistua vertaistukiryhmän tapaamiseen, pussailla poikaystävän hengiltä 2 kk erossa olon jälkeen ja toivottaa kasan kavereita tervetulleiksi uuteen asuntoon!

Tällä viikolla aion levätä, kierrellä kaupungilla ja hoitaa vihdoin kasa rästihommia. Ehkä voisin jopa yrittää lähteä lenkille tai tehdä jotain viikonloppuna poimimistani sienistä. Tulevana viikonloppuna juhlin kaverin syntymäpäivää ja ehkä harjoittelen viime viikon postausten inspiroimana juhlakampausta muutaman viikon päässä siintäviin vuosijuhliin.

Brangwen

Tällä viikolla käyn teatterini harkoissa ja harjoittelen vuorosanoja. Aloitan ehkä lenkkeilyn, jos tulee hyvä sää. Joudun ehkä myös sosialisoitumaan, mihin yritän jo nyt varautua henkisesti. Kirjoittelen myös varmaan blogia ja otan valokuvia.

Nora
Noran world

 Aion laittaa viime viikonloppuna kaapista revityt talvivaatteet järjestykseen hyllyille ja henkareille. Lisäksi aion taas syödä paremmin, eli vähemmän hiivaa ja hiilareita ja enemmän protskua. Viikonloppuna matkustan Tampereelle ja sitä ennen suorittaa normaalit arkirutiinit (työt ja harrastukset) kunnialla. :D

Tämä viikko menee niin töissä lauantai-iltaan asti ettei juuri muuta ehdi tehä..

pikku

Pitäisi leipoa koko viikon pakkaseen jos jonkin moista herkkua. Vieraita on tulossa lähdes joka viikonloppu, mutta Kauneusmessujen aikaan olisi viikonloppu vapaana!

Tuulailuja

Päivät kuluvat töissä, mutta illalla on onneksi vapaata aikaa. Aion käydä elokuvissa katsomassa Le Havren ja jonakin iltana käymme mieheni kanssa yhdessä kuntosalilla. Parina iltana yritän tehdä kävelylenkin, mikäli sää sallii.

Hannah

Aion olla koiranhoitajana ja käydä kuntosalilla.

vierailija (Ei varmistettu)

tämä viikko menee lähinnä työn merkeissä,jos jossain välissä kävisi lenkillä,paljon rauhallisempi viikko kuin edellinen,silloin mulla oli aivan liikaa menoja,että olin aika puhki,liput kelpais messuille

Töitä, töitä ja töitä. Yritän myös lopettaa tupakan polton, eli todennäköisesti aion myös kiukutella, kiukutella ja kiukutella.

vierailija (Ei varmistettu)

Tää viikko on aika normi, kotonaoloa lasten kanssa. Varavaarin synttäripäivänä lupasin tehdä gourmee-ruokaa puolelle sukua ja herkut tietysti myös. Viikonloppuna pääsee sitten toisten herkkupöytiin kun on kaverin lapsen synttärit. Aika perusmeininkiä...

( annu.liina78gmail.com )

Janelle (Ei varmistettu)

No ainakin töitä tulee tehtyä ja lapsia hoidettua. Viikonloppuahan tässä jo taaskin odotellaan että saa hengähtää. :)

Inanaa (Ei varmistettu)

Tällä viikolla yritän saada kotia hieman siistimmäksi. Siivous on selkäkipuisena aika haasteellista, joten siivouskin on jaettava hyvin pieniin osiin. Lisäksi yritän saada "rästipostaukset" blogissani tehtyä. Lisäksi aion vierailla erään suunnittelijan kokoelman "katsojaisissa" ja loppuviikosta vielä hierojalla. Aika kiva viikko tiedossa. :)

Lähden huomenna tyttöporukalla Tallinnaan!!! :)

Sevain

käydä vanhemilla ja haravoida pihaa :)

Varmaan ainakin käydä tuttua auttamassa kun on huono näköinen ja ilolla myös muita auttaen. Sitten pihaa siistiä ja käydä sisaruksilla kylässä.

Pam

Tällä viikolla on ohjelmassa on mm. hammaslääkäri ja hieroja. Lisäksi vaatekaappi odottaa siivousta ja pyörä kunnostusta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Teatteriin tänään ja sitten pari kirjaa on odottamassa lukua..

Sumi (Ei varmistettu)

Käyn töissä. Vapaa-ajalla teen kotitöitä, jumppaan, luen ja neulon.

eekku (Ei varmistettu)

olin ihana päästä messuille
tällä viikolla ei nyt varmaan muuta viel suunnitellu kun töissä käyntii ja ehkä viikonloppuna kirppari kierros luvassa
eekku80@netti.fi

Toimitus
Toimitus

Kiitos osallistujille! Arvonta on suoritettu ja Kauneusmessujen lippuvoittajat ovat:

Karkkinen, Suzu, Maija, Brangwen, miuku, Elsa, Pam, eekku, Janelle, pikku

Lähettäkää postiosoitteenne lily(at)a-lehdet.fi otsikolla "kauneusmessut", niin laitamme liput postiin.

Kommentoi