Tällä viikolla Toimituksen palstalla + yllätysarvonta!

lily_logo_nettimuoto_0.gif

Tällä viikolla me ainakin rentoudumme, tulistumme ja biletämme!

Suuri leffaesittely kertoo, mitkä leffat ovat tänä syksynä lipun ja popcorn-ämpäin arvoisia. Luvassa on tuttuja satuhahmoja ja isoja leffoja, mutta myös pienen budjetin indie-helmiä Ennustamme myös talven ykkösleffat – odotamme varsinkin loistavan Poikani Kevin -kirjan filmatisointia pelonsekaisin tuntein.

Virpi Salmi tarttuu Punakynään keskiviikkona, mutta aihe jääköön vielä salaisuudeksi. Tulet joko rakastamaan tai vihaamaan ärhäkän kirjoittajan paukautusta. Kylmäksi se ei jätä, sen lupaamme.

Tiesitkö, että ihminen pystyy keskittymään nykyisin yhteen asiaan 7 sekuntia, kun aika sata vuotta sitten oli 20 minuuttia? Torstaina selviää, miten sinusta tulee työpisteen Buddha ja pystyt hiljentämään pääsi sisällä poukkoilevan hälyn ja keskittymään paremmin.

Perjantaina kerrataan tietysti viikon kohokohdat ja muistellaan, mitä opimme tällä viikolla Lilyssä.

arvonta_lgf.jpg

Ja hei, saako jo haaveilla viikonlopusta? Tietenkin saa! Trendiväki suuntaa viikonloppuna Lookin’ Good, Finland! -muotitapahtumaan Helsingin Suvilahteen

Lily jakaa 5 kahden hengen kutsua perjantai-illan Fashion Club –bileisiin! Lippujen arvo on 20€/kpl sis. ilmainen sisäänpääsy kahdelle, narikka ja yhdet juomat.  Lue lisää tapahtumasta täältä!

Viisi ensimmäistä Lilyyn rekisteröitynyttä kommentoijaa voittaa lipun itselleen ja ystävälleen.

Sinun pitää vain vastata uteluumme: Mitä sinä aiot tehdä tällä viikolla?

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Lilyyn, tee se kätsysti tästä!

Kommentit (8)
  1. Jes, viisi nopeinta on ilmoittautunut, eli nopeimmat voittivat liput! Onnea susanna, anks-, jonneish, riinaleena ja LiisaMaalla! Voititte liput perjantain kekkereihin itsellenne ja kaverille. Onnea!

    Lähettäkää oikea nimenne osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi, niin pyydämme, että nimenne lisätään vip-vieraiden listaan (kaverin nimeä ei tarvitse ilmoittaa).

    Ja kiitoksia myös muille kommentoineille. Muiden kalentereihin kurkkaaminen on aina jotenkin kutkuttavaa, eikös?

  2. Habitare-messuille, Lookin’ Good Finlandin muotimyyjäisiin lauantaina ja toivottavasti perjantaina ko. kinkereihin, joista tässä arvotaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *