Tällainen viikonlopustasi tulee (sisältää myös tiedon sinulle sopivimmasta perjantaipullosta)

lilyskooppi_pullo.jpg

Haluatko tietää tähtimerkillesi viikonlopun ennustuksen sekä sopivimman perjantaipullon? Katsoimme kristallipalloomme ja annoimme ennustusten virrata lävitsemme sinuun… Tervetuloa Lilyskoopin pariin!

juoma1.jpg

 

OINAS

Se tunne… kun tuntuu, että jokin uusi asia odottaa kulman takana. No, nyt ihan oikeasti jokin uusi odottaa! Mene rohkeasti eteenpäin elämässäsi ja jätä se yksi asia (tiedät kyllä, se mikä tuli mieleesi tämän lukiessasi) taaksesi.

Perjantaipulloksi suosittelemme: Hyppää uuden innossasi ajassa eteenpäin eli suoraan lokakuuhun. Kulauta kurkkuusi Oktoberfest-teemainen olut, kuten tämä. 

HÄRKÄ

Syyskuu on ollut härillä otollisin alkukuusta, eli tärkein ajanjakso tästä kuusta on jo takana, sori vaan. Sellaisen vinkin voimme viikonlopullesi antaa, että tapaamisesi ovat nyt onnistuneita, on sitten kyse kaveribrunssista, treffeistä tai naapurin tervehtimisestä rappukäytävässä.

Perjantaipulloksi suosittelemme: Pidä suuvesipullo lähellä (tarkoitamme Minttu-pulloa), koska eihän sitä tiedä vaikka uusi kohtaaminen johtaisi siihen, että suukko suikkaistaan.

KAKSOSET

Elämästäsi on karsiutunut tässä kuussa turhat veks ja nyt näet kaiken vähän totuudenmukaisemmin. Hmm. Ehkä vietät tipatonta?

Perjantaipulloksi suosittelemme: BrewDogin Nanny State on alkoholittomista oluista maukkain. Pullo on niin tyylikäs, että kukaan ei huomaa sinun olevan tipattomana ja vältät ”raskaana, kuski vai alkoholisti” -katseet kotibileissä.

RAPU

Anna meidän arvata, olet aloittanut uuden harrastuksen? Tai ainakin ajatellut aloittavasi? Nyt on hyvä hetki aloittaa! Tai ainakin harkita aloittavansa…

Perjantaipulloksi suosittelemme: Uuteen tutustumista, eli sekoittele itsellesi matcha latte. New Yorkissa kaikki juovat sitä, ole siis paikkakuntasi edelläkävijä! Yksi kuppi vastaa puheiden mukaan 10 vihreän teekupillisen tehoja, joten olet pian myös paikkakuntasi tervein.

pullot2_uusi.jpg

LEIJONA

Mikä syysväsymys? Leijona on nyt erittäin energinen ja aikaansaava. Ainakin jollain elämänalueella (ja kyllä, Instagram-tykkäykset luetaan myös mukaan). 

Perjantaipulloksi suosittelemme: Raikasta ja kesästä ikuisesti muistuttavaa valkkaria eli Trimbach Riesling Réserve 2013

NEITSYT

Vaikka vauhdikkain stressivaihe on jo takanapäin, olet yhä kiireinen. Voimme kuitenkin luvata, että helpotusta on luvassa. Sitä ennen pitäydy tutuissa ja turvallisissa valinnoissa äläkä haali arkeesi uutta murehdittavaa.

Perjantaipulloksi suosittelemme: Takuuvarmaksi punkuksi käy mikä tahansa, jonka kyljessä lukee Amarone, kuten vaikka tämä kaunotar Verrocchio Amarone della Valpolicella Classico 2012

VAAKA

Ihmissuhteissasi on tapahtunut muutoksia (olet siis päässyt eroon siitä tyypistä, jonka vuoksi asioita piti jatkuvasti punnita vakavasti). Nyt on ilottelun aika, skool!

Perjantaipulloksi suosittelemme: Kuohuviiniä. Tämän kuoharin voisi valita puhtaasti ulkonäön perusteella, mutta se on myös hyvää. Joskus ulkokuori ei petä.

SKORPIONI

O ou, raha-asiasi ovat vaatineet hieman järjestelyjä… Mutta asiat alkavat tasaantua, kun pyytää vähän apua.

Perjantaipulloksi suosittelemme: Mitä tahansa edullista viiniä Alkon kyykkyhyllyltä, esimerkiksi mukavasti alle kympin olevaa, mutta hyväksi todettua valkoviiniä.

juoma3.jpg

JOUSIMIES

Sinulle lupaillaan jotain uutta (katseet kääntyvät pomoosi ja kumppaniisi) mutta keskity olennaiseen ja hanki lisätietoa siitä, mitä he yrittävät sepittää.

Perjantaipulloksi suosittelemme: Bloody Mary. Toimii erityisen hyvin jos pomosi tai kumppanisi nimi on Mary.

KAURIS

Ihmissuhteissasi on hieman haastetta, mutta yritä pitää pintasi äläkä anna periksi sille, joka yrittää kuopia maata altasi. Ole rehellinen itsellesi ja toiselle, älä mene mukaan peleihin.

Perjantaipulloksi suosittelemme: Sikaviiniä, jolla skoolata sille pikku possulle elämässäsi. Ai mitä? No tätä herkullista Sauvignon Blancia, jonka etiketti saa hyvälle tuulelle. Puhumattakaan sisällöstä.

VESIMIES

Viikonloppusi tulee olemaan sosiaalinen ja riemukas. Pitäisikö kutsua kaverit koolle? Unohda tekosyyt, illat ovat jo sen verran pimeitä, että ei tarvitse imuroida, pane vain pari tuoksukynttilää tunnelmaa luomaan.

Perjantaipulloksi suosittelemme: Magnumpulloa – kaverille kans. Ehkä paras tarjottava tyttöjeniltaan on kuohuviini jättipullossa, kuten tämä edullinen ja silti maukas rosé hyvin jäähdytettynä. 1,5 litran pullosta riittää kaikille ja magnumputeli on massiivisuudessaan vitsikäs – ja silti jotenkin söpö.

KALAT

Viime joulusta alkanut vaativa ajanjakso on lopuillaan (ehkä siksi, että viime joulusta unohtuneet valonauhat ikkunassasi ovat pian taas ajankohtaiset). Sinun tekee mieli käpertyä kotisohvalle, ja se on ihan ok.

Perjantaipulloksi suosittelemme: Tyylikästä cocktailia. Tämän tyylikkäämmäksi on vaikea päästä eli loihdi itsellesi Casablanca-elokuvasta tuttu French 75: konjakkia, samppanjaa, sitruunaa ja sokeria.

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *