Tämä on jokasyksyinen laihdutusjuttu

Toimitus

Ensinnäkin, kaikki te naiset, te olette ihania juuri sellaisina kuin olette. Rakastakaa itseänne, arvostakaa vartaloitanne, diipa daapa laadi daa. Mikäli kuitenkin haluatte – ja totta munassahan te haluatte – laihduttaa, näillä vinkeillä pääsette eroon karseasta läskistä, jonka olette imeneet takapuoliinne siiderin muodossa.

Muistutuksena, että jatkossa kutsumme läskiä lässyttäväis-sievistelevässä hengessä "kurveiksi".

1. Raakel Lignell. Ensin soitetaan Raakel Lignellille. On mahdollista, että jossakin inarilaisessa kylässä on saamelainen muori, joka huonon suomen, kaihin ja heikkojen 3G-yhteyksien takia ei ole vielä tiennyt, että RAAKEL LIGNELL ON LAIHTUNUT!
Raakel on laihduttanut yksinkertaisesti käymällä 45 kertaa viikossa jumpassa. Jokainen meistä pystyy siihen, tähän on niin helppo samastua!

2. Moraalinen, syvällinen pohdinta. Hmm, miksi haluan laihtua, mietiskellään. Syyttäisin mediaa, mikä onkin kätevää täällä mediassa. Ja tietysti "epärealistisia kauneusihanteita", joita kaikki kuulemma inhoavat mutta joita kaikki tavoittelevat, koska ööh, Mustanaamio käskee niin.

Mutta kyllä mä oikeasti ihan itseni takia haluan tiputtaa 5–7 kiloa! Toisaalta eihän sitä kukaan huomaa. Eikä laihtuminen tee onnelliseksi. Mutta toisaalta ihan itseni ja oman hyvinvointini takia aion koko elämäni, ihan kohta, kolme kertaa vuodessa, tiputtaa 5–7 kiloa.

3. Ole esimerkkinä lapsille. Oi, miten luontevasti lapset suhtautuvat ruokaan. Oi, miten vähän he välittävät pullottavista massuistaan. Oi, millaista viattomuutta. Vaan sepä ei kestä kauan.

Muista aina valehdella lapsillesi, ettet laihduta, vaan sano ruokapöydässä, että söit juuri yhen Annen luona ja siksi ei oo nälkä. Muista myös valehdella, että jokaisen naisen vartalo on kaunis juuri sellaisena kuin on. Skitsoile ulkonäöstäsi kylppärissä kuiskien salaa, niin lapset eivät tajua mitään. Kun puristelet itseäsi peilin edessä inhon ilme kasvoillasi ja lapset näkevät, sano, että pyrit näyttelijäksi Siskonpeti-sarjan seuraavalle kaudelle.

Kun lapsesi 12-vuotiaana alkaa puhua läskistä, ole aivan äimän käkenä, että mistä se tuollaista on kuullut, ei minulta ainakaan. Esimerkin voima on mahtavin. Miten muuten lapset oppisivat valehtelemaan laihdutus- ja vartaloasioista omille lapsilleen.

4. Terveys. Oikeasti leveää ahteriaan murehtiva nainen ei ole pinnallinen oman perseen tuijottaja, vaan aidosti huolissaan ylipainon yhteiskunnallisista vaikutuksista kansanterveyteen sekä tulevaisuuden sukupolvien maksamiin terveydenhuollon kustannuksiin.

5. Raakasuklaa. Se on niin ihanan terveellistä, koska naisille pitää olla samaan aikaan ihanaa, terveellistä ja suklaata. Raakasuklaassa on energiaa vain 600 kcal/100 grammaa ja Fazerin sinisessä jopa 540 kcal/100 grammaa.

6. Ai niin, tässä muuten kaikkien aikojen parhaan suklaafondantin ohje. Palataan taas joulun jälkeen astialle.

 

Tämä ei ole maksettu mainos, vaan Youtubesta laihdutus-hakusanalla löytynyt pitsatesti.

 

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

:DD Höpö höpö että siideri menisi takapuoleen. Jäätelön ja kylmien juomien lämmittäminen kuluttaa moninkertaisesti niistä saadut kalorit. Vaikka en periaatteen vuoksi laihduta, taidan kuitenkin lähteä kauppaan ostamaan jäätelön.

What else is there?

En myöskään ymmärrä miksi ei ole ok haluta ylimääräistä rasvaa pois. 

Hymyileoletupea

Samaa pohdin. Välillä tympii se, että joudun perustelemaan terveellistä elämäntapaani jatkuvasti muille. Varsinkin se, että harrastan paljon liikuntaa tuntuu olevan monelle ainainen ihmetyksen aihe. Kesäloman aikana tuli syötyä ja varsinkin juotua itselleni melkoinen määrä kiloja lisää. En käsitä, mitä väärää on siinä, jos haluan noista kiloista eroon. Tärkeintä kai on se, missä kiloissa tuntee olonsa mukavaksi. Mulle liikkuminen on mukavampaa kevyempänä. 

Isania (Ei varmistettu)

Yhtä lailla välillä tympii että joutuu perustelemaan miksei halua laihtua. Näkisitpä ne ilmeet kun julkisella paikalla keskustelet aloittaneesi lenkkeilyn ja kaveri vastaa kuinka hänkin alkoi juuri laihduttamaan, kun kylmänviileästi katsot tyyppiä silmiin ja toteat että "ei, minä en laihduta. Minä en halua pudottaa kiloakaan rasvaa pois".

Voit toki jatkaa kuvittelua että tässä yhteiskunnassa urheilua ja hoikkuutta oikeasti karsastettaisiin, mutta eiköhän se mieli siitä muuttuisi jos heräisit huomenna 40 kiloa painavampana.

Suvi K.
Sisunainen

Mä sanoisin että ero on siinä haluaako vai ajatteleeko että on pakko (ilman että on terveysriskiä).

Hymyileoletupea

Samaa mieltä! 

Lilanna
Lilannan linna

Jos jollakulla on joku laihdutusvimma, melkeinpä minkä kokoisella vain, voi se tietenkin herättää vähän ihmetystä tai huolestuneisuutta. Mutta on kyllä aika erikoista, jos terveelliset elämäntavat häiritsevät jotakuta muuta. Saati liikkuminen. Ei kait muitakaan harrastuksia tarvitse kauheasti perustella. Vai tarviiko?

miltseri
Hyvää, kiitos

Tää oli ehkä paras lomakiloista eroon- juttu:D

veeramarilla

Aika huipusti kirjoitettu! Osuva ja kyllähän tää nyt ihan tottakin vielä on. 

Uuden elämän arvoitus

:'D Illan pelastus

maisteri (Ei varmistettu)

Mitä?! Onko Raakel Lignell laihtunut? Oliskohan aiheesta joku lehtijuttu jossain, että voisin lukea lisää?

Lilanna
Lilannan linna

Minä itse asiassa olen kuullut koko Raakel Lignellistä vasta ihan vasta... olisinko sattumalta nähnyt jossain ohjelmassa, ja äiti selitti, kuka on kyseessä. Tiedän, kasvatan itseäni tynnyrissä. :D

kalikka kalahtiii.......

Eksyksissä elämässä

Juuri tämänkaltaisista laihdutusjutuista minä pidän.

Huli/Meanwhile in Longfield.. (Ei varmistettu) http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/

Repesin! :D

Ja hei, tulee muistaa sama rumba alkaa uudestaan heti joulun jälkeen, heti keväällä ja nopeasti vielä just ennen kesälomia. Ihana kierre.

Suklaafondatin lisäksi olen tehnyt Raakel Lignellit. Ennen ja jälkeen kuvat voi kurkata samasta blogista missä luuraa myös taivaallinen suklaafondantin ohje. ;)
http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/04/19/voittajat-ovat-selv...

Hannele/ MRS.L (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Ahahahahahaaaa! Ihan loistava <3 Enmääkestä. Kovin osuvaa laiharijuttua.

Pusut toimituksen tytöille, kyllä te osaatta!

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Kommentoi