Tämä toimii nyt: Omat tägit näkyvät ynnä muuta

Toimitus

Koodarit ovat korjanneet Lilyn sivustolla esiintyneitä bugeja. Nämä toimivat nyt:

 • Omat tägit eli blogikohtaiset tunnisteet näkyvät blogisi sivupalkissa. Jos ne eivät ole valmiiksi näkyvillä, käy sivupalkin sovelluksissa laittamassa ne "pois päältä", tallenna ja laita uudelleen päälle kohdasta Avainsanat ja tägit.
 • Kirjautuminen onnistuu sekä sähköpostilla että käyttäjätunnuksella.
 • Anonyymit käyttäjät voivat lisätä kommenttiinsa sähköpostiosoitteen, joka näkyy ainoastaan blogin pitäjälle. Se on kätevää esimerkiksi arvontoja järjestettäessä. Blogin pitäjä löytää sähköpostiosoitteen kommentin yhteydestä täältä: Hallinta -> Blogin hallinta -> Hallinnoi blogin kommentteja
 • Hakua on parannettu. Esimerkiksi ääkkösillä haku onnistuu nyt.
 • Kuvat näkyvät entistä parempilaatuisina ja värit kirkkaampina.
 • Videon lisääminen onnistuu kirjoittamiskentässä olevan YouTube (embed media)-painikkeen kautta. Syötä kenttään YouTube- tai Vimeo-upotuskoodi. (YouTubessa -> Jaa -> Upota -> (Voit halutessasi muokata videon kokoa esim. pikselimäärältään koko blogisi levyiseksi) ->Kopioi koodi
 • Olethan huomannut, että blogisi sivupalkin asetuksista löytyy Vapaa kenttä. Voit lisätä kenttään tekstiä, kuvia tai html-koodia. (Huom! JavaScript ei käy.)
 • Automaattinen tallennus toimii.
 • Kommenttien lukumäärä näkyy sekä jutun alussa että lopussa.
 • Gif-animaatiot toimivat. Jos ne eivät toimi vanhoissa jutuissasi, muokkaa juttua ja lisää gif uudelleen.
 • Blogiarkistossa näkyy ensimmäinen kuukausi avattuna.
 • Jos sinulla on useampi kuin yksiblogi Lilyssä, voit valita hallinnasta ensisijaisen blogin.

Jatkamme korjaustalkoita, jotka ovat hyvällä mallilla. Kirjaa huomioitasi kommentteihin tai heitä meitä meilillä lily(at)a-lehdet.fi

Kiitämme kärsivällisyydestäsi!

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Kiitoksia Neiti Punahattu!

Tua (Ei varmistettu)

Vielä kun saisi padillä suurennettua Lilyn tekstiä ja kuvia kuten muualla netissä?

Toimitus
Toimitus

Toistaiseksi tämä ei toimi, mutta padiominaisuuksia tutkitaan. Tulevaisuus saattaa näyttää siis valoisammalta ja suuremmalta!

HelloAochi

Meinasitteko muuten, että ne bannerit ois  vielä joskus tulossa takaisin? 

Toimitus
Toimitus

Niiden palauttamista tosiaan yritetään kaikin tavoin eli tämä on kyllä korjauslistalla.

FFFifi
Fitness Führer

Mulla tulee yläreunan "uusimmat" kohdasta vaan esiin vaaleanpunainen kehys. Sekä Firefoxilla että IE:llä mikäli vaikuttaa asiaan, näin ollut joitain päiviä, aiemmin toimi. IE:llä tulee myös kaikkien profiilikuvista kommenteissa jättimäisiä, sekä postausten kuvista vääristyineitä pitkulaisia..?

Ja valivali: miksi pitää tsiljardi kertaa varmistaa, haluanko ladata kuvan? Alan jo epäilemään, että en ehkä haluakaan. Plus että voisiko niistä seuratuista saada ilmoituksia. Siitäkään ei tule että joku kommentoi keskustelua, johon on osallistunut, vai?

Toimitus
Toimitus

Vaaleanpunainen kehys on bugi, joka on tavoitettu ja sitä korjataan. Kiitos ilmoituksesta! Profiilikuvajättiläisistä emme oikein saaneet kiinni, voisitko lähettää ruutukaappauksen lily(at)a-lehdet.fi, niin tutkimme asiaa tarkemmin.

Kuvan latauksessa saadaan ehkä oiottua varmistuksen varmistusta, toki kuvan lataamisen tulee olla mahdollisimman jouhevaa. Mahdolliset seurattujen ilmoitukset ovat koodinikkarillamme tutkittavana, toivottavasti osaamme kertoa näistä pian lisää! Toistaiseksi ilmoitus tulee, jos joku tykkää tai kommentoi suoraan sinun kommenttiasi.

FFFifi
Fitness Führer

Postauksen kuvat näkyvät nyt suunnilleen normaaleina, vain aavistuksen pystysuunnassa venyneinä. Kotva sitten venähtivät kunnolla.

Profiilikuvat kommenteissa olivat eilen lähes normaalit (pituussuuntaista venymistä silti havaittavissa niissäkin), mutta tänään ovat taasen jättiläisiä: kuvakaappaus tulee kohta s-postiin :)

Mahdoton Nainen

Huomasin että eräässä vanhassa postauksessani ei enää näkynyt siihen upotettu Youtube-video, joten poistin vanhan videon ja lisäsin sen uudestaan. Nyt video näkyy mutta juttu julkaistiin uutena, eli se hävisi sieltä vuodelta 2011 jolloin sen olin kirjoittanut ja siirtyi nyt juttujeni kärkeen. Eli jos siis vanhoista jutuista on kadonnut jotain juttuja tai joku ei toimi, niitä ei pysty nyt enää korjaamaan ilman että kaikki jutut julkaistaan uusina? :(

Toimitus
Toimitus

Tutkimme asiaa ja saimme toistettua ongelman siinä tapauksessa, että muokattua tekstiä ei heti julkaise vaan tekstin tallentaa välissä luonnokseksi (jolloin se muuttuu uudestaan julkaisemattomaksi, eli julkaisuaika on tämä hetki). Teitkö näin? Me muokkailimme vanhoja juttuja ja julkaisimme ne ja kaikki menivät oikeille, vanhoille päivämäärilleen.

Mahdoton Nainen

Joo, tallensin luonnoksen kun halusin tsekata näkyykö video. Eli jos haluan muokata vanhoja tekstejä niin ei pidä tallentaa luonnokseksi välillä?

Toimitus
Toimitus

Älä tallenna luonnoksiin, koska silloin vanhat aikaleimat raukeavat.

Mahdoton Nainen

Ok, kiitos tiedosta!

Tommi K
Isyyspakkaus

Mitenkäs se automaattinen tallennus luonnokseksi toimii? Aiemminhan tapahtui niin, että jos vanhaa juttua muokkasi liian pitkään, systeemi teki siitä automaattitallennuksen ja kun jutun sitten julkaisi, aikaleima muuttui.

Toimitus
Toimitus

Suosittelemme, että vanhaa postausta ei muokkaile pitkään, ettei se tallennu automaattisesti vaan tekee muokkailut ripeästi.

Mahdoton Nainen

Vieraskirjat ei ilmeisesti toimi? Yritin MinnaM:n vieraskirjaan kirjoittaa mutta sivu herjasi jotain vanhentuneesta lomakkeesta...

Toimitus
Toimitus

Voi möhnä, testasimme ja niissä näyttäisi tosiaan olevan bugi. Kiitos vinkkauksesta Mahdoton nainen! Laitamme tämän korjauslistalle.

minna

Kuville tehty muutos ei valitettavasti miellytä, sillä musta ainakin tuntuu, että niistä ovat värit muuttuneet tosi omituisiksi ja hailakoiksi ja ne ovat rakeisempia, parempilaatuisuuden ja värien kirkkauden sijaan...

Toimitus
Toimitus

Korjauksen tarkoitus oli nimenomaan parantaa kuvien laatua. Emme ole havainneet samaa tai saaneet asiasta muuta palautetta. Olisiko sinun mahdollista testata asiaa toisella selaimella/tietokoneella? Jos ongelma jatkuu, ota kuvasta ruutukaappaus ja lähetä se lily(at)a-lehdet.fi, niin selvitämme asiaa!

Kristaliina
Puutalobaby

Mulla olisi kehitysehdotus :)

Voisiko uusi kommentti erottua keskustelusta esimerkiksi jollain värillä? Eli kun saa ilmoituksen siitä, että on saanut uuden kommentin > menee omaan bloggaukseensa > näkisi heti värillä, missä kohdassa on uusi.

Pitkien ja rönsyilevien keskusteluiden (jotka muuten ovat niin ihania) seuraamisesta on tullu bloggaajalle tosi-tosi vaikeaa, kun saattaa joutua kahlaamaan kolme sivua kommentteja, että missä hemmetissä se uusi kommenti on... Kun ennen se oli tietysti viimeisenä, pystyi klikkaamaan itsensä suoraan viimeisen sivun loppuun.

Muuten uusi kommentteihinvastaamismahdollisuus on ihan huippu, kiitos siitä! Mutta pitkissä keskusteluissa olen vaan törmännyt tällaiseen ongelmaan - välillä päädyn lukemaan samaa keskustelua uudedstaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan aina yksittäisiä kommenteja etsiessäni :)

FFFifi
Fitness Führer

Tämä olisi oiva parannus :)

Toimitus
Toimitus

Eipä hassumpi idea, kiitos! Laitamme toivelistalle.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hmm. Ei kyllä toimi tuo iframe-koodilla tuotu youtube-video postauksessa.

Toimitus
Toimitus

Homma tössähti YouTuben muutettua yllättäen systeemiään, mutta asetukset saatiin korjattua täällä päässä. Nyt pitäisi siis toimia!

Uuden elämän arvoitus

Miksi nimimerkkiä ei voi muuttaa? En itse keksi asialle mitään järkevää selitystä. Loin käyttäjäprofiilini  aikanaan nollat taulussa ja laitoin huolimattomuuttani nimimerkikseni blogin nimen (vaikka ei ollut tarkoitus). Huomasin virheeni heti, mutta sepä olikin peruuttamaton asetus.

Toimitus
Toimitus

Hei! Selityksenä asialle on esimerkiksi se, että se sekoittaisi järjestelmäämme ja teknisiä arkistojamme, jos jutun tekijä muuttuisi. Tällä hetkellä nimimerkin vaihtaminen ei siis ole mahdollista, mutta tutkitaan, josko se tulevaisuudessa onnistuisi.

Uuden elämän arvoitus

No, selitys sentään tuli :)

Silkkitassu

Olen huomannut, ettei kuvien kokoa enää pysty muokkaamaan kuvien ominaisuuksista, vaan kuvat ilmestyvät default-koolla, vaikka kuvien ominaisuuksiin laittaisi eri koot niin julkaistaessa kuvat ovat taas isoja vaikka muokkauksessa koko muuttuisikin. Aikaisemmin tämä kuitenkin oli mahdollista, kun ei jaksaisi aina käydä pienentämässä kuvia eri ohjelmalla. Missä vika?

Toimitus
Toimitus

Vian syy on bugi, jonka jäljille yritetään päästä mahdollisimman pian, mutta korjausaikataulua emme osaa nyt antaa. Tällä hetkellä ainoa tapa saada juuri määrätyn kokoisia kuvia on muuttaa niiden koko oman mieltymyksen mukaiseksi ennen niiden lataamista Lilyyn.

Silkkitassu

Ok! Kiitos tiedosta!

Pieni elämä

Noiden arkistojen selaaminen ei vieläkään toimi kunnolla. Kuluvan kuukauden jutut on kyllä näkyvissä, mutta jos haluaisi lukea vanhempia juttuja, kuukauden nimea klikkaamalla pääsee sen kuun viimeiseen juttuun, eikä siis saa kaikkia otsikoita yhtäaikaa näkyviin sivupalkkiin, niin kuin kai olisi tarkoitus?

Toimitus
Toimitus

Paina kuukausen nimen vieressä olevaa nuolipainiketta, sillä saat kaikki kyseisen kuukauden otsikot esiin.

Kaaliaivo (Ei varmistettu)

Hei, kuvien uploadaaminen blogiin ei onnistu. Vääntää kuvan ihan väärinpäin eikä saa mistään muutettua. Kokeiltu uusimmilla selaimilla (IE, Mozilla, Chrome) Aika perustavaa laatua oleva bugi, koska blogin pitäminen ei yksinkertaisesti onnistu!!!

Toimitus
Toimitus

Hei Kaaliaivo! Joillain yksittäisillä käyttäjillä on esiintynyt tällaista ongelmaa. Lähettäisitkö mahdollisimman yksityiskohtaisen kuvauksen ongelmasta, käyttämästäsi selaimesta ja sen versiosta, postauksesta jossa ongelma esiintyi ja nimimerkkisi osoitteeseen: lily(at)a-lehdet.fi, niin voimme tutkia asiaa tarkemmin.

Mahdoton Nainen

Yritin vaihtaa profiilikuvaani, mutta jostain syystä vanha kuvani ei suostu poistumaan blogistani tai profiilistani! Uusi kuva näyttäisi näkyvän kommenteissa, mutta ei blogissa. Yritin poistaa vanhan kuvan, tallentaa asetukset ja lisätä uuden kuvan ja tallentaa taas. Yritin myös kirjautua ulos mutta mikään ei auta. HELP!!

Toimitus
Toimitus

Pahoittelut, että vastaamisessa on kestänyt! Olet ilmeisesti saanut päivitettyä uuden kuvan? Kuvissa saattaa esiintyä vaihdon yhteydessä viivettä, eli se ei ole välittömästi näkyvissä kaikkialla.

Mahdoton Nainen

Joo nyt näyttää uusi kuva olevan myös profiilissa! Olin jo unohtanut koko asian :)

Uuden elämän arvoitus

Automaattinen tallennus ei kyllä toimi ainakaan minulla. Totesin sen karvaasti, kun olin kirjoittanut pitkät pätkät tekstiä ja kaikki hävisi!

Toimitus
Toimitus

Voi ei! Testaamme tätä.  Laitatko meille meiliä osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi, niin selvitetään, saisivatko tekniset tyypit kaiveltua tekstin esiin jostain bittikadotuksesta. Laita mukaan mahdollisimman tarkka aika, koska teksti oli kirjoitettu ja mikä sen otsikko oli.

Kommentoi