Tämä toimii nyt: Omat tägit näkyvät ynnä muuta

Koodarit ovat korjanneet Lilyn sivustolla esiintyneitä bugeja. Nämä toimivat nyt:

 • Omat tägit eli blogikohtaiset tunnisteet näkyvät blogisi sivupalkissa. Jos ne eivät ole valmiiksi näkyvillä, käy sivupalkin sovelluksissa laittamassa ne ”pois päältä”, tallenna ja laita uudelleen päälle kohdasta Avainsanat ja tägit.
 • Kirjautuminen onnistuu sekä sähköpostilla että käyttäjätunnuksella.
 • Anonyymit käyttäjät voivat lisätä kommenttiinsa sähköpostiosoitteen, joka näkyy ainoastaan blogin pitäjälle. Se on kätevää esimerkiksi arvontoja järjestettäessä. Blogin pitäjä löytää sähköpostiosoitteen kommentin yhteydestä täältä: Hallinta -> Blogin hallinta -> Hallinnoi blogin kommentteja
 • Hakua on parannettu. Esimerkiksi ääkkösillä haku onnistuu nyt.
 • Kuvat näkyvät entistä parempilaatuisina ja värit kirkkaampina.
 • Videon lisääminen onnistuu kirjoittamiskentässä olevan YouTube (embed media)-painikkeen kautta. Syötä kenttään YouTube- tai Vimeo-upotuskoodi. (YouTubessa -> Jaa -> Upota -> (Voit halutessasi muokata videon kokoa esim. pikselimäärältään koko blogisi levyiseksi) ->Kopioi koodi
 • Olethan huomannut, että blogisi sivupalkin asetuksista löytyy Vapaa kenttä. Voit lisätä kenttään tekstiä, kuvia tai html-koodia. (Huom! JavaScript ei käy.)
 • Automaattinen tallennus toimii.
 • Kommenttien lukumäärä näkyy sekä jutun alussa että lopussa.
 • Gif-animaatiot toimivat. Jos ne eivät toimi vanhoissa jutuissasi, muokkaa juttua ja lisää gif uudelleen.
 • Blogiarkistossa näkyy ensimmäinen kuukausi avattuna.
 • Jos sinulla on useampi kuin yksiblogi Lilyssä, voit valita hallinnasta ensisijaisen blogin.

Jatkamme korjaustalkoita, jotka ovat hyvällä mallilla. Kirjaa huomioitasi kommentteihin tai heitä meitä meilillä lily(at)a-lehdet.fi

Kiitämme kärsivällisyydestäsi!

Kommentit (39)
 1. Uuden elämän arvoitus
  14.7.2013, 08:58

  Automaattinen tallennus ei kyllä toimi ainakaan minulla. Totesin sen karvaasti, kun olin kirjoittanut pitkät pätkät tekstiä ja kaikki hävisi!

  1. Voi ei! Testaamme tätä.  Laitatko meille meiliä osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi, niin selvitetään, saisivatko tekniset tyypit kaiveltua tekstin esiin jostain bittikadotuksesta. Laita mukaan mahdollisimman tarkka aika, koska teksti oli kirjoitettu ja mikä sen otsikko oli.

 2. Yritin vaihtaa profiilikuvaani, mutta jostain syystä vanha kuvani ei suostu poistumaan blogistani tai profiilistani! Uusi kuva näyttäisi näkyvän kommenteissa, mutta ei blogissa. Yritin poistaa vanhan kuvan, tallentaa asetukset ja lisätä uuden kuvan ja tallentaa taas. Yritin myös kirjautua ulos mutta mikään ei auta. HELP!!

  1. Pahoittelut, että vastaamisessa on kestänyt! Olet ilmeisesti saanut päivitettyä uuden kuvan? Kuvissa saattaa esiintyä vaihdon yhteydessä viivettä, eli se ei ole välittömästi näkyvissä kaikkialla.

   1. Joo nyt näyttää uusi kuva olevan myös profiilissa! Olin jo unohtanut koko asian 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *