Tammikuun Trendi: kummasta kannesta tykkäät?

Toimitus

Uusi vuosi ja entistä herkullisemmat kujeet! Tammikuun Trendi ilmestyy huomenna, ja koska nimesimme vuoden 2015 parhaaksi vuodeksi ikinä, päätimme tehdä tammikuun numerosta kaksi kantta: vasemmanpuoleinen lähtee tilaajille ja oikeanpuoleisen voi ostaa irtonumerona lehtihyllyiltä. Me rakastamme molempia ja huikeaa kansimalliamme Annaa, mutta mitä mieltä te olette:

Kumpi kansi miellyttää enemmän? Entä mikä kansiotsikoista kiinnostelee?

 

Kommentit

Hihii, en tajua miksi, mutta sain tämän postissa jo eilen. Lehti parka oli kylläkin hieman murjoutunut... Ehkä universumi korvaa nyt ne viikot kun lehti on tullut minulle kolme päivää myöhemmin kuin muulle maailmalle? 2015....

Tykkään molemmista kansista, mutta ehkä olisin tällä kertaa valinnut hymyilevän version. Keltainen takki on ihana.

tilaaja (Ei varmistettu)

vasen, tilaajakansi, on huimasti enemmän trendin näköinen! oikeanpuoleinen muistuttaa liiaksi Oliviaa tms muita naistenlehtiä. otsikoista eniten iskee ja kiinnostaa "paras vuotesi ikinä".

mariiia
Catching Rainbows

Itsekin sain lehden jo eilen ! Hypin riemusta kun luulin että se tulee vasta keskiviikkona. Uuden vuoden alkuun olisin valinnut hymyilevän, mutta totta että Trendin tyyliin sopii paremmin vasemmanpuoleinen.

Ss (Ei varmistettu)

En ole ikinä tajunnut noita miestenlehti-ilmeitä naistenlehtien kansissa, hymy siis ehdottomasti parempi.

LindaLinda (Ei varmistettu)

Pisteet oikeanpuoleiselle, hymyilevällä kansikuvalle. Erotisoituja naiskuvia on ihan tarpeeksi liikkeellä ja oikeanpuoleisella tytöllä näyttää olevan parempi mieli ja meinkinki! Ajatukset ehkä juuri omassa parhaassa vuodessa eikä linssin takaisessa vieteltävässä. :)

Cerulean (Ei varmistettu)

Kyllä. Näin. Oikeanpuoleinen ehdottomasti.

Nata - White Trash Disease

Anna on aina yhtä ihana ja välitön tyyppi, hymyllä tai ei! Meitsin all-time-suosikkimalli <3 mä sanon et molemmat kannet, koska mitä enemmän annaa sen parempi!

Lindsay (Ei varmistettu)

Tykkään kyllä enemmän tuosta joka tipahti tänään postiluukusta eli vasemmanpuoleinen siis :). Kansiotsikoista kiinnostaa trendimeikit &amp; kulttituotteet.

ikkiam
LUOMA

Vasemman puoleinen, jos on pakko valita :)

Otsikoista paras oli ehdottomasti "Paras VUOTEESI ikinä" kunnes tajusin ettei tässä nyt puhutakkaan sängyistä vaan juuri alkaneesta vuodesta. Sänkyjen suhteen täytynee odotella seuraavaa Avotakkaa ja toivoa parasta :D

Juttu sitoutumiskammosta osui, upposi ja pisti ajattelemaan!

Sonja Säde

Kumpikin kansi on ihana! Mutta täytyy myöntää, että oikeanpuoleisen rentous ja aurinkoisuus puhuttelee ehkä vielä enemmän :) Otsikoista Paras vuotesi ikinä (koska siihen pyritään!) ja 35 vinkkiä unelmien loma (monta kivaa lomareissua, kun tiedossa ;P). Odotan innolla, että pääsen nautiskelemaan rauhallisesta lukuhetkestä uuden Trendin parissa!

Hymy <3

AnuKris (Ei varmistettu)

Voi jee, molemmat hyviä :). Oikealla olevan kansikuvan iloisuus ja auringonpaiste parempi. Otsikoista kiinnostaa "Trendimeikit ja kulttituotteet". Kiitos, Trendin tekijät, hieno, innostava, raikas lehti :) .

Kommentoi