Tamponeilla tehdään politiikkaa – viikon luetuimpia juttuja Lilyssä

lily_nainen.png

Viikon luetuimpien listalle nousi tällä kertaa aiheita kuukautissuojista itsevarmuuteen.

Kuukautissuojilla tehdään politiikkaa
Onko sinulla kylppärissäsi liuska buranaa ja paketillinen tamponeja? Onneksi olkoon, sinulla menee paremmin kuin monella muulla. Ruskeat tytöt -blogin Koko H. lataa täyslaidallisen aiheesta kuukautiset ja hyväosaisuus. ”Yhdysvalloissa ei voi käyttää sosiaaliapuna annettavia ruokalipukkeita (food stamps) intiimihygieniatuotteiden ostoon. Sellaisissa maissa, joissa esimerkiksi asunnottomien palvelut ovat hyväntekeväisyyden ja lahjoitusten varassa, ei kukaan välttämättä äkkää lahjoittaa naisten asuntoloihin terveyssiteitä. [–] Tällaisista asioista me leikkaamme, kun me leikkaamme hyvinvointivaltiosta ja alamme soveltaa yhteiskuntaan vapaan markkinatalouden ja hyväntekeväisyysyhteiskunnan pelisääntöjä.” Lue koko juttu täältä ja osallistu kiivaana käyvään keskusteluun.

Miksi imettämisen pitäisi olla kaunista?
Netissä kiertävät valokuvaaja Ivette Ivensin taidekuvat imettävistä naisista. …and stuff -blogin Kimmo tarttui kuvasarjaan ja kertoi kolmella pointilla, mikä siinä häiritsi. Kolmas ja kenties tärkein kuuluu näin: ”Luonnollisia asioita ei pitäisi tarvita seksualisoida, jotta niistä tulee hyväksyttäviä.” Aamen. Lue koko juttu täältä.

Näitä kauneuskikkoja gurut käyttävät
Nude-blogin Erika Naakka paljastaa täällä, mitä kieltämättä uskomattoman kuuloisia kauneusniksejä käyttää omassa kylpyhuoneessaan. Lue ja ylläty!

Itsetunnosta ja vähän vatsalihaksistakin
Ella Elers sai kommenttiryöpyn treenikuvistaan ja vastasi palautteeseen pitkällä postauksella. Emme kysy, mistä tuollaisia vatsalihaksia saa vaan miten treenataan noin hyvä itsetunto. Ella nimittäin kirjoittaa näin: ”Se ei ole elämän tärkein juttu, mutta kyllä omasta kehostaan voi olla iloinen ja ylpeäkin. Mä tuun jatkossakin kirjoittamaan blogissa henkisestä hyvinvoinnista, oman kehon rakastamisesta, positiivisesta ajattelusta, elämän ainutlaatuisuudesta, sisäisestä rauhasta ja postailemaan väliin kuvia mun lihaisasta asunnostani, jota myös kropaksi kutsutaan. Mutta älkää rakkaat ihanat ottako sitä niin vakavasti, mäkään en ota. Ne on vaan kuvia. Se on vaan yks haukkari.” Lue koko juttu täältä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *