Tärppilista: lilyläisten joulukalentereita

Toimitus

13 yötä jouluun on, laskin aivan itse äsken – ja sen myötä sama määrä joulukalenterin luukkuja, joita avata, myös Toimituksen blogissa. Muutkin lilyläiset ovat innostuneet joulukalentereista. Tässä koottuna muutama tärppi.
 


Loving these looks -blogin Annan joulukalenteri kantaa nimeä Icons of the past. Joka päivä Anna julkaisee kuvan henkilökohtaisesta inspiraation lähteestään. Tähän mennessä nähty on muun muassa Beverly Hills 90120 -jengi ja My so-called life -sarjan Angela Chase (Claire Danes) ja Rayanne Graff (A.J. Langer), jotka ylläolevassa kuvassakin poseeraavat.

Revontulia asfaltin raossa -blogin Nannattaa on mukana 12 bloggaavan villatakkitytön porukassa, joista kukin postaa joulukalenteriin luukun vuorollaan. Nannattaan luukussa tarjoiltiin joulutorttuja.

Familjen i frontmannahuset -blogin EWE on koonnut joulukalenterin lapsuusmuistoistaan, joihin kuuluvat muun muassa itsenäisyyspäiväjuhlat Mauno ja Tellervo Koiviston johdolla sekä kuvassakin näkyvä Histamiini-hevonen.
 


Variety Show'n Maria on avannut oman Instagram-joulukalenterinsa, jossa hän paljastaa vanhoja valokuvia ja nippelitietoa tv-sarjoista. Kalenterin löytää Marian Instagram-tililtä @mariavarietyshow.

Princess in Wonderlandin tontilla JiiHoo antaa maistuvia jouluvinkkejä esimerkiksi viikunahillon ja mustikkaglögin valmistamiseen. Nam.

J's Neverlandin Jasilyn postaa joka päivä jonkin jouluun tai talveen liittyvän tekstin tai kuvan, kuten tämän:
 

Kuvat: Loving these looks, Familjen i frontmannahuset ja J's Neverland.

 

Kommentit

olemisenriemu
olemisen riemu

Ääk! Huutelen nyt tähän paremman puutteessa: onko vika mussa vai kenties teissä, kun blogipostausta julkaistaessa eetteriin pamahtaa vain otsikko? Luonnoksenakaan itse sisältö ei tallennu. Höh!

<3 Anna

Toimitus
Toimitus

Ääk! :) Meidän päässä tuntuu toimivan... Mikä selain sulla on käytössä?

olemisenriemu
olemisen riemu

Safarilla ja Mozillalla yritin, nyt toimii! Ehkäpä yliopiston verkko ei halunnut julkaista sitä, nyt omalla toimi saumattomasti :)

Kommentoi