Tarvitseeko ekstroverttiyttä hävetä?

introvertit.png

”Väitän saavuttaneeni elämässäni asioita, esimerkiksi työpaikkoja puheenlahjojeni vuoksi. Miksi sitä pitäisi hävetä? Emme voi rakentaa maailmaamme olettamuksiin, jossa joku toinen varmaan olisi omassa hiljaisuudessaan minua parempi, mutta ei uskalla tulla esille.”

Todellaupea Layra luki elokuun Trendin juttu introverteista – ja ärsyyntyi.

Mitä mieltä sinä olet? Tarvitseeko ulospäin suuntautuneiden tuntea huonoa omaatuntoa, jos hiljaisemmat eivät saa heiltä suunvuoroa?

Osallistu keskusteluun Mad & Fab -blogissa.

Kommentit (7)
  1. Jep, täytyypi jos ei ole ottanut edes elettä kuunnellakseen toisia. Vastaantuleminen on ihan hyvä juttu molemmilta osapuolilta, joskus riittää esimerkiksi vain katsekontakti. Mutta jos hiljainen ei saa mitään sanottua ja sitä sanottavaa olisi ja tilaisuus siihen, niin sitten pitäisi hiljaisenkin katsoa itseään peiliin. Mutta luulen, että introverteillä on juuri se, että jos joku jyrää keskustelua ja osoittaa välinpitämättömyyttä muita kantoja kohtaan, niin tekee mieli vetäytyä keskustelusta. Hiljaisemmat eivät jaksa lähteä huutokilpailuun mukaan….

  2. Edelleen hauskaa (tai no ei nyt niin kamalan), että varmaan persein juttu koko blogihistoriassa nostetaan minnekkään 😀 Tietenkin kun jotain kirjottaa nettiin, siinä on se riski. Julkisuutta se on huonokin julkisuus. Not.

    Oikeastihan jos kypsästi ajattelee, nettiin saadusta keskustelusta anti on aika hedelmällistä, kun ihmiset mielipiteineen ovat vähän lähempänä.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *