Täsmätrendi: Siksak-pannan paluu

Toimitus

Oi kyllä! Helmut Langin ansiosta vanha kunnon siksak-panta palaa pian muotipiireihin. Testasimme pantaa vuosikymmenen tauon jälkeen. Kas tässä, siksak-pannan plussat ja miinukset:

+ Helpoin catwalk-kampaus aikoihin.
+ Nostaa tukkaa tyvestä ja saa sen näyttämään tuuheammalta.
- Vaativa. Siksak-pannan kanssa asun on oltava viimeisen päälle muotiuskottava, muuten tyyli näyttää väljähtäneeltä.
Vaikea löytää suomalaisista kaupoista. Kauneustuottajamme kävi läpi kaikki Helsingin keskustan kaupat ja löysi pannan lopulta Rauman Citymarketista.

Mitä sanot: siksak-panta, just jees vai ou nou? Minkä nostalgisen tukkatrendin toivot tekevän comebackin seuraavaksi?
 

Teksti Jenna Kämäräinen, joka käyttäisi siksak-pantaa joka päivä, ellei käyttäisi silmälaseja. Silmälasit ja siksak-panta eivät oikein mahdu samaan päähän.
Kuvat Antoni Ruiz Aragó

 

Kommentit

iidami
Bambino
phocahispida

Ai saakeli. Pari kuukautta sitten mietin, että jos siksakpanta palaa niin sitten otan eron öööh... mistä? :D Noh enivei, ei pliis sitä!

empuska

Kerta ne tatuointikorut, niin kyl maar nämäkin...!

phocahispida

Voi apua tuleeko nekin taas kauppoihin? Siis ne, missä on "läpinäkyvää" tarraa, kuviota ja usein myös "timantteja"? Vai onko ne vielä erillinen hirvitys. :DD

iidami
Bambino
phocahispida

Oh god ai noi. O_______o

empuska

Se taitaa olla oma hirvityksensä. :D

Ne tatuointikorut olivat silleen joustavasti punottu, että sitten painautuivat iholle mahdollisimman läpinäkymättömäksi. Tietenkin mustana, ruskeana kuin myös sateenkaaren värisenä silloin joskus kun minä olin pieni...! Kaikkea sitä 90-luvun loppupuolella oli...!

Räyhälä
Räyhälä

Ei, ei, ei ja vielä kerran ei! :D Noita kutsuttiin ennen vanhaan myös nimellä täipanta

Toimitus
Toimitus

Hyvin yksimielisiä olette. Lily on puhunut!

heta margareta
Viinillä

Mä katoin just et ompas kivannäköinen, sopii hyvin tähän mun olemattomaan hiustenpesuinnokkuuteen. Viimeksi, kun tukka oli ihan laittomassa kuosissa, vedin nuxen vartaloöljyä päähän, tiukan sivujakauksen ja ponnarin kiinnitin pinnejä sivuille. Mut tää muuttaa kaiken! ja seuraava tukkatrendi hmm.. en nyt varsinaisesti odota sitä alta tumma ja päältä bleachattu -tukkaa..

Toimitus
Toimitus

Jes, yksi pantafani löytyi!

Nata - White Trash Disease

Paras on tää panta + semimittainen fleda joka sojottaa tuolta piikkien välistä jokaseen ilmasuuntaan. Ai että miten elävästi muistot palaavatkin mieleen!

Kommentoi