Tässä ovat uudet Iholla-julkkisnaiset – myös Trendistä ja Lilystä tuttuja

iholla.jpg

Iholla -sarjan neljäs tuotantokausi alkaa huhtikuussa AVAlla. Tulevalla kaudella seurataan monille jo tuttujen naisten videopäiväkirjoja – joista moni on myös esiintynyt Trendin sivuilla ja Lilyssä.

Laura Friman on meidän ihana luottoimittajamme. Hän on Trendin sivuilta tuttu kirjoittaja ja kahden lapsen äiti, joka on kertonut elämästään myös paljon Lilyssä pitämässään Laura Loves -blogissa. Vaikka blogi ei ole päivittynyt hetkeen, on se tutustumisen arvoinen. Laura kertonut avoimesti aroistakin aiheista, kuten miten seksilomaksi suunniteltu isän ja äidin viikonloppu saattaa mennä pieleen  tai miten rankkaa temperamenttisen lapsen äitiys voi olla 

Sini Sabotage on Suomen suosituin naisräppäri. Hän on esiintynyt Trendin henkilöhaastattelussa ja upeissa kuvissa. Olemme valinneet Sinin myös muun muassa yhdeksi Suomen tyylikkäimmistä naisista täällä. Emme malta odottaa hänen elämäänsä (ja vaatekaappiinsa) pääsemistä!

Erika Vikman on hallitseva tangokuningatar, joka saattaa olla tangoa taitamattomille tuttu ammatillisten ansioittensa lisäksi elämänkumppaninsa takia. Ja kun kuitenkin mietitte, Erika lupaa, että myös Dannyllä on jonkinlainen osa videopäiväkirjoissaan.

Kristiina Komulainen on monille juontajana tuttu mediapersoona ja äiti. Kristiina antoi taannoin meille innostavan ja todella luetun haastattelun siitä, kuinka rohkeus ei tarkoita sitä ettei pelota, vaan että tekee siitä huolimatta. Oh, Kristiina tulee jakamaan samaa viisauttaan toivottavasti myös videomuodossa.

Kristiina Nisula on maajoukkue-lumilautailija, jonka mukana päästään matkustamaan paljon. Kristiina on meille toistaiseksi vielä henkilöistä vierain, mutta on kiinnostavaa päästä seuraamaan naista nousujohteisella urallaan.

Kiinnostaako Iholla, aiotko katsoa?

Kommentit (16)
 1. Mä en nyt kertakaikkiaan ymmärrä näitä kommentteja täällä 😀 jos tuntisitte henkilökohtaisesti yhdenkin ”julkkiksen” tajuaisitte että he viettävät AIVAN SAMANLAISTA elämää kuin kaikki muutkin, heidän ammattinsa nyt vaan on näkyvämpi kuin muilla. Varsinkaan nyt jotkut muusikot tai juontajat nyt aika harvoin haluavat siihen työhön vaan siksi että heistä tulisi kuuluisia. Mikä hiton mielikuva teillä on näistä ihmisistä? Sekö että he viettävät elämänsä ravaten bileistä toiseen skumppalasi kädessä? Ja ettei heillä koskaan ole niitä ongelmia kuin meillä muilla kuolevaisilla? Tässä ei olla nyt kuvaamassa Madonnan tai Justin Timberlaken arkea, joten herätkää 😀  anteeksi, oli pakko avautua, itse odotan kautta innolla. Varsinkin Sini kiinnostaa 🙂

  1. No olen kyllä hieman pettynyt siihen että yhtä lukuunottamatta ohjelmaan on valittu aika homogeenista porukkaa. Olisin kaivannut mielenkiinnon vuoksi monipuolisempaa ammattien kattausta ja myös iäkkäämpiä naisia. Ihan yhtä tylsää olisi jos ohjelmaan olisi valittu neljä kaupallisella alalla työskentelevää naista. Mutta kilpailu katsojista on kovaa ja ymmärrän sen, tunnetut nimet kiinnostaa enemmän.

   1. Ööh millä perusteella nää kaikki on susta samassa ammatissa? Kaksi muusikkoa, joiden työkuva on varmasti aika erityyppinen, ja sitten toimittaja, juontaja ja lumilautailija 😀 Sama ikä myöskin harvoin kertoo mitään samanlaisesta elämäntilanteesta 🙂

    1. En kyllä varmasti sanonut että kyseessä olevat henkilöt ovat samassa ammatissa. Viidestä ohjelmaan valitusta naisesta neljä on kuitenkin enemmän tai vähemmän julkisuuden henkilöitä, ja omalta osaltani tämä vähentää kiinnostusta ohjelman katsomiseen. Kahdesta ensimmäisestä kaudesta tykkäsin.

     Julkkisten tai semi-julkkisten päiväkirjaohjelmia on televisiosta aiemminkin, eivätkä ne jaksa kiinnostaa (ainakaan minua) koska usein niissä on todella epäaito fiilis. Ei ole kyse siitä että kuvittelisin julkkisten elämän olevan glamourin täyttämää, sitä se ei varmasti ole.

     1. Mitä sitten tarkoitit sillä että haluat lisää ammatteja? Vai luetko julkkiksena olon ammatiksi? Kannattaa muistaa että tää ei ole nyt henkilön itsensä tuottama tai ohjaama ohjelma, vaan perustuu ihan samaan formaattiin kuin aiemminkin. 

 2. Kuten jo muutama muukin täällä, olisin myös kaivannut niitä tavallisten, entuudestaan julkisuudessa tuntemattomien naisten (tai miesten) elämää. Jää varmaan tällä kierroksella siis katsomatta koko ohjelma.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *