Tässäkö Kate Mossin uran erikoisin yhteistyö?

18.jpg

Kate Mossin yli kaksikymmenvuotisen malliuran varrelle on mahtunut monenlaisia projekteja. Mallin tuorein yhteistyö taitaa kuitenkin viedä sen erikoisimman tittelin  rinnan mitalla. Telegraph-lehti kertoo, että lontoolainen huippuravintola aikoo pian lanseerata Mossin vasemman rinnan mukaan muotoillun samppanjalasin.

Lontoolaisravintola 34:n, brittimuotoilija Jane McAdam Freudin ja Kate Mossin yhteistyöprojektin lopputuloksena syntyi art deco -tyylinen samppanjalasi, joka mukailee Mossin vasemman rinnan muotoa. Lasi lanseerataan virallisesti lokakuussa, kun Moss emännöi tyylikkäät samppanjajuhlat 34 -ravintolassa. Idea erikoiseen yhteistyöhön saatiin Versaillesin palatsissa majaansa pitäneestä Ranskan hovista. Jo Marie Antoinetten kerrotaan nimittäin muotoilleen aikanaan hovin samppanjalasit vasemman rintansa mukaan.

Oli todella jännittävää osallistua tähän projektiin, ja on myös todellinen kunnia kulkea Marie Antoinetten jalanjäljissä. Hän oli  kovin kiehtova ja veikeä persoona”, Moss kuvailee.

Kate Moss -fanien harmiksi lasit eivät tule myyntiin. Sen sijaan Mossin nimikirjoituksella koristelluista laseista voi käydä lokakuusta alkaen nauttimassa samppanjaa viidessä eri lontoolaisravintolassa.

Teksti: Laura Paananen, joka on melko varma siitä, että mainituissa lontoolaisravintoloissa kohdataan pian melkoinen lasihävikki

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: AOP

Kommentit (3)
  1. Ihan tyylikäs lasi ja kovin Mossmainen yhteistyö! Nyt kyllä aloin miettiä että jos vastaava tempaus tapahtuisi täällä, niin kukahan kotimainen kaunotar sais kunnian toimia mallina!

  2. The Drinks Business tiesi kertoa, että myös Claudia Schifferinkin tissistä on tehty coupe-lasi Karl Lagerfeldin toimesta 😀 Ja että lasin saa myös ostaa, tosin yhdessä päälle 2000 punnan domppapullon kyljessä.

    1. Tähän ei voi sanoa muuta kuin oho!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *