Tästä puhutaan nyt: 5 syytä rakastaa Kerry Washingtonia

spl592835_033.jpg

Suomessa Kerry Washington on vielä melko tuntematon nimi, mutta rapakon takana Washington on ollut yksi viime vuosien suurista läpimurroista. Mikä tärkeintä, hän on ihana nainen ja toimituksen tämänhetkinen girl crush numero yksi.

Washingtonin tähdittämä Scandal-sarja alkaa tänä sunnuntaina Suomessa. Sen kunniaksi listaamme 5 syytä rakastaa Kerry Washingtonia.

1. Lahjakas, kaunis ja mukava

Washington sai tänä vuonna parhaan naispääosan Emmy-ehdokkuuden Scandalista. Lisäksi hän on näytellyt palkituissa elokuvissa Django Unchained, Last King of Scotland ja Ray.

Kerrylle suo mielellään menestyksen: hänen haastattelunsa ovat kuin oppitunteja hyvästä käytöksestä. Sosiologiaa ja antropologiaa yliopistossa opiskellut Washington on sujuvasanainen, fiksu ja tyylikäs. Hän ei koskaan marise julkisuuden kirouksista tai puhu pahaa kollegoistaan. Virkistävää näinä loputtomien Twitter-sotien aikoina!

kerry2.jpg

2. Sopivan salaperäinen

Washington meni kesällä naimisiin amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Nnamdi Asomughan kanssa. Kukaan ei edes tiennyt parin seurustelevan, ja tieto häistäkin saavutti lehdet vasta kuukautta myöhemmin. Parista ei edelleenkään ole julkaistu yhtään yhteiskuvaa.

Kerry ja Nnamdi ovat hyvä esimerkki siitä, että halutessaan julkkiskin voi pitää henkilökohtaisen elämänsä omana tietonaan.

3. Yhteiskunnallisesti aktiivinen

Washington vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti. Hän on mukana esimerkiksi V-day-organisaatiossa, joka nostaa esille naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa. Washington on useaan otteeseen puhunut myös homoseksuaalien oikeuksista sekä Hollywoodin monikulttuurisuusvajeesta.

Washington on mukana myös Yhdysvaltain demokraattisen puolueen toiminnassa ja oli mukana kampanjoimassa Obaman presidenttiehdokkuuden puolesta. Washington vaikuttaa yhteiskunnallisesti myös tekemällä työtään – hän on ensimmäinen afroamerikkalainen naispääosan esittäjä suuressa tv-draamassa sitten vuoden 1974.

kerry1.jpg

4. Inspiroiva tyyli

Scandal-roolihahmo Olivia Popen skarppi mutta kaunis bisnespuvusto on yksi suosikkiasioitamme sarjassa. Tosielämän Kerry on huomattavasti räväkämpi pukeutuja, joka nähdään usein punaisilla matoilla leikkisissä ja värikkäissä asuissa. Yksi suosikeistamme on tämä Stella McCartneyn mekko, joka nähtiin Kerryn yllä tämän vuoden Teen Choice Awards -gaalassa.

5. Viihdyttävän mehukas Scandal

Kerryn tähdittämä Scandal on viihdettä sanan varsinaisessa merkityksessä. Sarja on paikoitellen hieman korni ja epäuskottava, mutta ah, niin koukuttava, mehukas ja vauhdilla etenevä. Sarja kertoo Washington D.C.:ssä toimivasta kriisinhallintayrityksestä, joka pelastaa poliitikkoja ja muita silmäätekeviä julkisilta skandaaleilta ja oikeussotkuilta – usein itsekin lain rajoja venyttäen.

Scandal Livillä su 10.11. klo 21

Kuvat Splash News / AOP 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *