Tästä puhutaan nyt: pössyttelevät popparit, Finlandia-ehdokkaat ja nälkäpelurit

Lilyn (populaari)kulttuuritoimituksesta päivää!

Mistä tällä viikolla kohistaan? No esimerkiksi näistä:

poppi2.jpg

No, ei näitä asuvalintoja varmaan selvin päinkään tehty.

1. Pössyttelevät popparit

Voi Miley, Miley… Juuri kun olimme toipuneet MTV:n Video Music Awardsin twerk-maratonista ja sen jälkipuinnista, Miley Cyrus keksi uuden julkisuustempun MTV:n European Video Music Awards -gaalaan. Miley voitti sunnuntaina järjestetyssä gaalassa palkinnon parhaasta musiikkivideosta (kyllä, juuri siitä musiikkivideosta) ja palkintoa hakiessaan Miley pisti lavalla palamaan marisätkän. Gaala järjestettiin Amsterdamissa, joten Miley ei teoriassa rikkonut lakia, mutta MTV sensuroi sätkäpätkän pois lähetyksestään. 

Sätkäuutisilla on tällä viikolla kohauttanut myös Lady Gaga, joka kertoi radiohaastattelussa olevansa riippuvainen marijuanasta. Gaga väittää polttaneensa parhaimmillaan 15-20 sätkää päivässä, ja kertoo tavan alkaneen, kun hän yritti lievittää kipua loukattuaan lonkkansa. Sittemmin Gaga on käyttänyt marijuanaa ahdistuksen ja masennuksen turruttamiseen. Gaga kertoi haastattelussa olevansa huolissaan siitä, miten biisien kirjoittaminen sujuu, jos hän päättää jättää huumeet kokonaan.

kirja.jpg

2. Finlandia-ehdokkaat julkistettiin

Finlandia-ehdokkaita arvuuteltiin eilen Sivulauseita-blogissa, ja aika hyvin Helmi K arvasikin! Tämän vuoden Finlandia-palkintoa tavoittelevat seuraavat romaanit:

  • J-P Koskinen: Ystäväni Rasputin
  • Leena Krohn: Hotel Sapiens
  • Riikka Pelo: Jokapäiväinen elämämme
  • Hannu Raittila: Terminaali
  • Asko Sahlberg: Herodes
  • Kjell Westö: Kangastus 38

Kirjailijoista Krohn, Raittila ja Westö ovat aikaisempia Finlandia-voittajia. Palkinto jaetaan 3.12. Voittajan valitsee tänä vuonna Helsingin kaupunginteatterin johtaja Asko Sarkola.

poppi1.jpg

3. Uusi Nälkäpeli-leffa ensi illassa (+Jenniferin lyhyt tukka)

Uusi Nälkäpeli-leffa on melkein täällä! Menestyskirjasarjan toiseen osaan perustuva, hartaasti odotettu Vihan liekit nähtiin maanantaina maailmanensi-illassa Lontoossa. 

Punaisella matolla debyyttinsä teki elokuvan lisäksi myös kaksi muuta merkittävää asiaa: Jennifer Lawrencen uusi, lyhyt tukka, ja Finnickiä näyttelevä Sam Claflin. Claflinin valinta huippukomeaksi Nälkäpeli-veteraani Finnickiksi sai fanit nyreisiinsä, mutta me toimituksessa olemme valmiita antamaan tuoreelle brittikasvolle mahdollisuuden (tai pusun). Jenniferin lyhyt tukka sen sijaan saa varauksettoman kannatuksemme!

 Suomeen elokuva tulee ensi viikolla, keskiviikkona 20.11. 

Kuvat Splash News / AOP ja Wikipedia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *