Taylor Swift miettii pukeutuessaan lapsenlapsiaan

taylor_karlie.jpg

Taylor Swift on tunnettu paitsi laulunlahjoistaan, myös hurmaavasta preppy-tyylistään. Vaan mikä inspiroi laulajatähden asuvalintoja? Sen Swift paljasti tuoreessa Asos Magazine -nettilehden haastattelussa.

Swift kertoo, ettei juuri pidä suuriksi paisuneista valtatrendeistä. Laulaja pohtiikin pukeutuessaan, mitä hänen lapsenlapsensa voisivat asuista vuosien päästä ajatella. Mikäli asu saattaa vuosien saatossa tuntua naurettavalta, ei se varmasti ole hyvä idea tänäkään päivänä. Myös rentous on Swiftin pukeutumisfilosofian ytimessä: vaatteiden pitää tuntua hyvältä päällä, ja riskejä esimerkiksi vilautuksille pitää vältellä. Koska Swiftillä ei tällä hetkellä ole aikaa tai tarvetta romanttisille ihmissuhteille, ovat ystävien mielipiteet laulajalle ensisijaisen tärkeitä. Swift paljastaakin suurimmaksi tyyli-inpiraatiokseen ystävänsä.

Kun pukeudun, mietin aina, mitä ystäväni asusta sanoisivat”, Swift kertoo haastattelussa.

Aivan noviiseja eivät laulajan ystävätkään toki tyyliasioiden suhteen ole, sillä kuuluhan Swiftin ystäväpiiriin muiden muassa huippumalli Karlie Kloss (kuvassa), persoonallisesta tyylistään tunnettu Lorde, tyylitaituri Selena Gomez ja Girls-tähti Lena Dunham.

Teksti: Laura Paananen, joka on pitkälti samoilla linjoilla Taylor Swiftin kanssa, sillä ystävät ovat kyllä erinomainen ja rehellinen peili, myös tyyliasioissa.

Lähde: Asos Magazine

Kuva: All Over Press

 

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Ai Selena Gomez tyylitaituri? AHHAHHAHHAHHAAAA ;D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *