Taylor Swiftille ja Calvin Harrisille yhteinen muotikampanja?

taylor_swift_calvin_harris.jpg

Ovatko julkkispariskunnat muotikampanjoiden uusi musta? Kyllä, jos italialaismuotitalo Armanilta kysytään. Armani on nimittäin huhujen mukaan houkuttelemassa muusikkopariskunta Taylor Swiftia ja Calvin Harrisia uuden mainoskampanjansa tähdiksi, kertoo Telegraph-lehti.

Skotlantilais-DJ Calvin Harris on poseerannut jo vuoden päivät Armanin sivumalliston Emporio Armanin keulakuvana. Nyt Armani haluaa palkkalistoilleen myös Harrisin tuoreen tyttöystävän Taylor Swiftin. Musiikkimaailman menestyneimpiin kuuluvaa pariskuntaa houkutellaan sisäpiiritietojen mukaan Armanin seuraavan alusvaatekampanjan tähdiksi. Tyttömäisen puhtoisesta imagostaan tunnettu Swift ei tosin ehkä ole ensimmäinen poppari, jonka voisi kuvitella poseeraavan alusvaatteisillaan mainostauluissa. Huhujen mukaan diilillä onkin melkoinen hintalappu: Swiftin mahdollinen palkkio olisi miltei kymmenen miljoonaa dollaria.

Kampanjaidean juuret ovat vuodessa 2009. Silloin Armanin alusvaatekampanjassa poseerasivat David ja Victoria Beckham. Pariskunnan yhteinen kampanja herätti mediahuomiota, mikä näkyi myös Armanin myynneissä. Nyt muotitalo toivoo toistavansa saman tempun.

Enää pitäisi siis vain suostutella Swift mukaan juoneen.

Teksti: Laura Paananen, joka häpeäkseen myöntää havahtuneensa Calvin Harrisin olemassaoloon vasta nähtyään Emporio Armani -mainokset 

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *