Taylor Swiftin kissa haastaa Choupette Lagerfeldin

7_taylor_swift.jpg

Kissa vieköön! Nyt kannattaa Choupette Lagerfeldin teroittaa kyntensä, sillä muotimaailman tunnetuimman katin tittelistä saattaa pian syntyä kirjaimellisesti kissatappelu. Fashionista kertoo, että laulaja Taylor Swiftin Olivia Benson –kissa on juuri napannut itselleen mallikeikan tunnetun kenkämerkin mainoskampanjasta.

Karl Lagerfeldin lemmikkikissa Choupette tuli muotimaailmalle tutuksi muutama vuosi sitten kissamaisen nokkelan, joskin epävirallisen, Twitter-tilinsä ansiosta. Nyt muodikkaiden kissojen markkinoille alkaa suorastaan olla jo tunkua. Uusin tulokas on Taylor Swiftin Olivia Benson –kissa, joka on juuri aloittamassa omaa muotiuraansa Keds-kenkämerkin mainoskissana. Olivia Benson mainostaa emäntänsä suunnittelemaa yhteistyömallistoa, jonka muusana kissa on myös toiminut. Olivia Benson ei siis ainoastaan esiinny Taylor Swiftin suunnittelemien Sneaky Cat -kenkien mainoskampanjassa, sillä katti on saanut tennareihin myös oman muotokuvansa. Sinisten kangastennareiden pohjasta kurkistaa harmaan kissan kasvot.

Choupetten kaltaiseksi muotikissaksi Olivia Bensonilla on tosin vielä matkaa, sillä Karl Lagerfeldin lemmikkikatin ansioluettelosta löytyvät niin oma asustemallisto, meikkimallisto kuin juuri julkaistu elämänkertakirja. Usein Taylor Swiftin käsipuolessa viihtyvä Olivia Benson näyttää kuitenkin olevan sen luokan linssilude, että tuore mainoskampanja tuskin jää sen viimeiseksi mallikeikaksi.

Kurkkaa Olivia Bensonin mallibedyytti Fashionistan sivuilta.

Teksti: Laura Paananen, joka on kyllä oikeasti sitä mieltä, että kissoja (ts.lemmikkejä) ei pitäisi kohdella kuin asusteita, elleivät ne sitten itse väkisin tunge kaulallesi kissapuuhkina makoilemaan

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (2)
  1. Äh, mulla taitaa olla vähän mielensäpahoittaja-päivä tänään, mutta: Jos toimittaja itse disclaimerissa toteaa paheksuvansa eläimen käyttöä esineenä ja asusteena, niin miksi muu juttu on kirjoitettu jokseenkin ihastelevaan sävyyn? Mielestäni kissa ei kuulu kenenkään käsipuolessa kaupungilla raahattavaksi paparazzi-houkuttimeksi. Voisin myös kuvitella, että muotikuvaukset eivät ole kissalle mitenkään stressitön tilanne…

  2. Mitäää! Onhan se kiva kissoille antaa mallikeikkoja, kunhan palkkiot korjaa kissa eikä sen omistaja.

    Tuli mieleen muuten se kissa Ikea-mainos

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *