Tee perässä: parin minuutin lettikampaus

Toimitus

Tämä lettisetti on klassikko. Kampauksen tekemiseen menee vain pari minuuttia, mutta se pitää tukan napakasti poissa naamalta aamusta iltaan asti. Näin onnistut:

 1. Tee keskijakaus koko päähän. Aloita letin punominen ristimällä kaksi samankokoista osiota toistensa yli pari kertaa. Ota sitten mukaan kolmas samankokoinen hiusosio ja aloita ranskanletti
2. Letitä tukka ranskanletille päälakea pitkin niskaan asti: nappaa mukaan vapaita hiuksia ja nosta aina letin alin osio kahden muun keskelle ulkokautta. Kun pääset alas niskaan asti, jatka tavallisella letillä. Letitä toinen puoli samaan tapaan.

3. Risti letitetyt latvat toistensa yli ja nosta pään sivulle. Asettele kummankin letin häntä vastakkaisen sivun ranskanletin päälle. Kiinnitä työntämällä pinnejä päällekkäisten lettien läpi. Piilota lettien päät sujauttamalla ne ranskanlettien sisään.

4. Löysennä lettejä nykimällä, niin kampauksesta tulee muhkea. Nappaa sormenpäillä kiinni hiuksista ranskanletin molemmilta puolin ja vedä kevyesti. Viimeistele pitävällä lakalla.

Teksti Saara Sarvas ja Jenna Kämäräinen
Kuvat Riikka Kantinkoski
Malli Barbamama-blogin Veera Katariina
Juttu on julkaistu Trendissä 9/2014

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis kampaus! Kehiysidea: vois olla kiva, jos kampausohjeissa lukisi, minkälaisilla hiuksilla kampaus onnistuu ja mille sopii parhaiten (puolipitkille, yli olkapaiden, ei-kerrostetuille, suorille jne...) koska epäilen, että omat ovat liian kerrostetut tälle kampaukselle ja ehkä niskassa ei riitä pituutta. Tästä ei myöskään näe, millaiset mallin hiukset ovat luonnotilassa (hurmaava malli muuten!)

Toimitus
Toimitus

Jes, loistava idea! Kiitos.

Liu (Ei varmistettu)

Superkaunis Veera Katariina! Ajattelin ensin kommentoida, että malli näyttää ihan barbamaman Veeralta, mutta kas, hänhän se olikin.

Toimitus
Toimitus

Oi kyllä. Veera on upea!

Pau
P.S C'est moi!

Olen itse myös letitellyt kyseisen kampauksen useaan otteeseen. Joskus taisin bongata jonkun merkin catwalkilta ja letittelin vähän joka tilaisuuteen, treeneissäkin pysyy ekstrahyvin kampaus koossa! :) ja upea malli, katsoin ensin että joku huippumalli mutta olikin bloggaaja täältä lilystä! hyvältä näyttää :)

Jeba
Tuuliajolla

Vautsi mitä kuvia! Veera on upea!

Kommentoi