Tee perässä: parin minuutin lettikampaus

paakuva_0.png

Tämä lettisetti on klassikko. Kampauksen tekemiseen menee vain pari minuuttia, mutta se pitää tukan napakasti poissa naamalta aamusta iltaan asti. Näin onnistut:

ohjeet1_0.png

 1. Tee keskijakaus koko päähän. Aloita letin punominen ristimällä kaksi samankokoista osiota toistensa yli pari kertaa. Ota sitten mukaan kolmas samankokoinen hiusosio ja aloita ranskanletti
2. Letitä tukka ranskanletille päälakea pitkin niskaan asti: nappaa mukaan vapaita hiuksia ja nosta aina letin alin osio kahden muun keskelle ulkokautta. Kun pääset alas niskaan asti, jatka tavallisella letillä. Letitä toinen puoli samaan tapaan.

ohjefinal.png

3. Risti letitetyt latvat toistensa yli ja nosta pään sivulle. Asettele kummankin letin häntä vastakkaisen sivun ranskanletin päälle. Kiinnitä työntämällä pinnejä päällekkäisten lettien läpi. Piilota lettien päät sujauttamalla ne ranskanlettien sisään.

4. Löysennä lettejä nykimällä, niin kampauksesta tulee muhkea. Nappaa sormenpäillä kiinni hiuksista ranskanletin molemmilta puolin ja vedä kevyesti. Viimeistele pitävällä lakalla.

Teksti Saara Sarvas ja Jenna Kämäräinen
Kuvat Riikka Kantinkoski
Malli Barbamama-blogin Veera Katariina
Juttu on julkaistu Trendissä 9/2014

Kommentit (6)
  1. Vautsi mitä kuvia! Veera on upea!

  2. Olen itse myös letitellyt kyseisen kampauksen useaan otteeseen. Joskus taisin bongata jonkun merkin catwalkilta ja letittelin vähän joka tilaisuuteen, treeneissäkin pysyy ekstrahyvin kampaus koossa! 🙂 ja upea malli, katsoin ensin että joku huippumalli mutta olikin bloggaaja täältä lilystä! hyvältä näyttää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *