Tee Trendiä: lue ja jaa olennaiset iho-oivallukset

parhaat ihovinkit kiiltävä, rasvainen iho

”Silkkinen kasvopaperi on turhake, se ei ei poista kiiltoa kasvoilta tehokkaasti. Jos iho on todella rasvainen, vessapaperi tai talouspaperi toimii paljon paremmin. Eli kun käyt pissalla, taputtele rasva kasvoilta vessapaperipalalla.”

– Siloposkinen asiantuntija Trendin tulevassa kauneusjutussa

Toimituksen ilmastointi on rikki, joten aivomme ja meikkimme sulavat. Siitä huolimatta kauneustiimillämme on tavoite: tällä viikolla hikemme keskeltä nousee nerokas, ehkä jopa täydellinen Trendi-lehteen tuleva juttu, jonka avulla kuka tahansa voi saada sileän ihon, ilman meikkiä.

Jep, haastavaa. Siksi olemme jo haastatelleet muutamia siloposkisia asiantuntijoita, joilla on ehkäpä Suomen upein iho. Vielä kaipaamme teikäläisten apua. Haluamme tietää: Miten olet kesyttänyt ihosi isoimman ongelman, edes väliaikaisesti? Oletko onnistunut häätämään mustapäät tai finnit? Tai saanut kuivasta, hilseilevästä ihosta täydellisen pehmeän? Entä miten eletään atooppisen tai allergisen ihon kanssa?

Tee näin: Kerro olennaisin iho-oivalluksesi, parhaat pesurutiinisi ja muut kikka kolmoset tämän postauksen kommenttilaatikossa. Neroudet päätyvät Trendin juttuun, joka ilmestyy syksyllä. Koittakaamme siis myös eläytyä syys- ja talvi-ihon haasteisiin. Hilse, punoitus, kireys, mitä näitä nyt on. 

Teksti Jenna Kämäräinen, Trendin kauneustuottaja, jonka iho on kesällä kiltisti ilman hoitoa mutta vaatii talvella litroittain apteekkirasvaa. Lääkärin reseptillä se on onneksi superhalpaa.
Kuva Antoni Ruiz Aragó

Kommentit (57)
  1. – Ruokavalio. Jos syön roskaa, se näkyy naamassa parissa päivässä. Jos haluan herkutella, syön maltillisesti luonnonlakritsia, pähkinöitä jne. Vuoden herkkulakon jälkeen ihoni oli paremmassa kunnossa kuin yli kymmeneen vuoteen, ja tästä ihmeestä haluan pitää kiinni.

    – Suolasaippua. Käytän päivittäin suihkun yhteydessä myös vartalolle. Kuivattaa näpyt ja muut hetkessä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

    – Dermalogica. Paras ihonhoitosarja jota olen kokeillut, ja believe me, niitä on kokeiltu.

    – Aurinko armas. Kaikki nyt vaan näyttää paremmalta kun on ruskettunut. Aurinkosuoja, vaikka ryppyinen ja ruskea on parempi kuin pelkästään ryppyinen, rajansa kaikella.

    – Luonnollisuus. Meikki näyttää hyvältä silloin kun sen olemassaoloa ei huomaa.

  2. Muinainen keino ihohoitoon: oliiviöljy. Ennen sitä käytettiin niin kauneuteen kun esim haavahoitotuotteena. Oliiviöljyssä on hyvä kosteustasapaino ja se edistää solujen uusiutumista. Itse olen kärsinyt useita vuosia aknefinneistä enimmäkseen kasvojen alueella. Otin tavakseni puhdistaa iho meikinpuhdistuksen jälkeen vielä oliiviöljyllä jota kostutin vanulappuun. Se on tehokkaampi kun kasvovesi, koska se puhdistaa epäpuhtauksilta mutta myös kosteuttaa. Sekaihoiselle se sopii hyvin, mutta varsinkin kuivaihoisille. Yöksi voi laittaa lisäksi yövoidetta mutta voi jättää oliiviöljyn vaikuttaa. Aamulla iho on kuulaampi ja kosteutetumpi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *