Telkkarit auki sunnuntaina – Mallikoulu alkaa!

Toimitus

Missä olit, kun Suvi Koponen voitti ensimmäisen Mallikoulun?

Ei ihme, jos vastausta joutuu kaivelemaan muistin laatikostoista: sarjan ensimmäisestä kaudesta on kulunut kokonainen vuosikymmen. Nyt uusi vuosikurssillinen mallikokelaita on jälleen valittu, ja legendaarinen sarja palaa ruutuihin sunnuntaina.

Uuden kauden kulisseihin pääsi kurkistamaan Pupulandia-blogin Jenni, joka vieraili kuvauksissa. "Moni ei varmasti osaa kuvitellakaan, miten valtava määrä aikaa ja videokuvaa tarvitaan tunnin mittaisen jakson koostamiseen. Itse piipahdin kuvauksissa muutaman tunnin verran, mutta tuo lyhyt pätkä, jonka olin mukana, oli vain pikkuriikkinen osa koko kuvauspäivästä ja ja kyseinen kuvauspäivä vain pieni osa yhdestä kokonaisesta jaksosta", Jenni kirjoittaa.

Kurkkaa koko juttu täältä.

Mallikoulun juontajana nähdään Jenni Dahlman, ja tuomareina toimivat muiden muassa Anne Kukkohovi, Vesa Peräkylä, Laila Snellman ja Jari Leskinen. Trendi on menossa mukana, joten yhdessä jaksossa vierailevaksi tuomariksi istahtaa myös päätoimittaja Jenni Lieto.

Tuskin maltamme odottaa sunnuntaihin!


Telkkarit auki Avalle sunnuntaina 29.3. klo 21!


Kuva: Pupulandia

Kommentit

typerää (Ei varmistettu)

Pitääpä tännekin laittaa kommentti, jonka äsken postasin Fitness fuhrerin blogipostaukseen, joka liittyi malleihin ja laihuuteen:

http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/mallikoulu/uutiset/artikkeli/mallik...

Näin meillä Suomessa ^ Vähän pettynyt olo siitä, että Lilyn ja Trendin päätoimittaja ilmeisesti myös vierailee sarjan tuomaristossa. Jotenkin odottaisin, etteivät Lily ja Trendi tue tällaisia arvoja. Nämä ihmiset ajattelevat, että mallin laihuus vaikuttaa vain malliin, mutta todellisuudessa mallit ovat ihmisiä, jotka määrittävät millainen ihmisen ja naisen tulisi olla, sillä heidän kuvansa välkkyvät kaikkialla.

Naiset jaksavat aina jauhaa siitä, kuinka sairasta kuvaa muotiteollisuus antaa siitä, minkä näköinen naisen pitää olla. Silti minusta tuntuu, että Trendin kaltaiset muotiin keskittyvät lehdet, joita pääosaksi vielä pyörittävät älykkäät naiset, eivät tee mitään muuttaakseen asiaa.

Kommentoi