Terminaalin kauneimmat eli näitä toimitus hamstraa lentokentältä

Toimitus

 

Lentokentät voivat vuorokaudenajasta riippuen olla ahdistavia ruuhkapesäkkeitä tai ihanan tunnelmallisia välitiloja. Yksi asia on kuitenkin varmaa: kosmetiikka-arsenaalin vakiosuosikit kannattaa täydentää kenttien tax freessä. Tässä Trendin visualistien Taikan ja Leenan suosikit:
 

LONTOO:

Taika: Käytän YSL:n valokynää (kröhöm) liberaalisti. Siksi se loppuu usein. Vakiohamstrattava laivalta ja lentokentiltä.

Leena: Jo Malonen tuoksut ovat laadukkaita ja kampanjat inspiroivia. Tuoksujen maanisena vaihtelijana arvostan sitä, että matkakoko on edullinen ja pieni.
 

KÖÖPENHAMINA:

Taika: Kiehl'sin avokadosilmänymärysvoide on kosteuttavin tietämäni.

Leena: Törmäsin luomuhenkiseen Tromborg-kosmetiikkabrändiin Köpiksen lentokentällä. Aromaterapia-kuivaöljy on mahtavaa: Se humahtaa ihoon hetkessä ja kosteuttaa pitkään. Fanittamani Pernille Teisbaek vannoo myös näiden nimeen.
 

PARIISI:

Taika: Chloén tuoksu on varma klassikko. Kuulin, että Elin Klingkin hamstraa tätä aina matkoiltaan.

Leena: Tykkään klassisisista vetiver-tuoksuista. Guerlainin Vetiver Pour Elleä myydään kuulemma vain Pariisin Charles De Gaullella. Yksi syy lisää haaveilla Pariisin-matkasta.

+

Tyylikkäiksi tuliaisiksi ja sisutuselementeiksi käyvät aina Hendrick's Gin ja ulkomaiset muotilehdet.

 

Olisi mahtavaa kuulla vinkkejä lilyläisten lentokenttäkempparilemppareista - mitä te hankitte aina kun lennätte?

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Haha, hauska yhteensattuma; Hendrick'sin giniä tosiaan täälläkin ja Gray Goose - vodkaa. Kosmetiikkapuolelta aika varioiden sen mukaan, keillä on parhaimmat tarjoukset. Olen nimittäin täysin niitten "osta kaksi niin saat meikkipussin täynnä näytteitä" -kampanjoiden vieteltävissä: ne pienet rasvapurnukat (jotka näytteiksi ovat yllättävän riittoisia) ym. kun ovat niin kovin käteviä alle viikon pituisilla reissuilla. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Lentokenttä kosmetiikka ;)

heta margareta
Viinillä

Lancomen ripsareita, Cointreauta (lentokentillä litran leka usein parikymppiä, Alkossa samasta määrästä saa pulittaa viiskymppiä) ja halpoja samppiksia ja Sensain kulmakynää.

nansk

Diorin ripsaria. Siinä missä rakas Diorshow Iconicini maksaa kentällä vähän reilu parikymppiä, saa siitä maksaa 44 euroa täällä "maissa". Hells naw.

Lisäksi toki alkoholia, riippuen siitä paljonko laukku painaa jo valmiiksi ja odottaako perillä autokyyti vai bussimatka :D

Marsublog

Harvoin lennän millään kentillä missä ois mitään tarpeeksi jännää kosmetiikkaa. (Ts. Arlandassa ja Helsinki-Vantaalla ei ole muuta kuin perusmerkkejä aika samaan hintaan kuin kaupoissakin.) Helsinki-Vantaalta hamstraan karjalanpiirakoita ja pätkistä ja Piilopaikka-astioita.

Marsublog

+ mulla aina vain käsimatkatavarat - ei viitsi ostaa nesteitä paitsi jos on kotiinpäin menossa

MarsuMarsu (Ei varmistettu)

Hermèsin hajuvettä, Cliniquen rasvoja. Harvoin oikeastaan ostan hajuvettä muualta kuin lentokentältä. Sit vielä vadelmaveneitä iso pussi :D

Jaana K

Sensain 38°C -ripsiväriä. Luottotuote jo vuodesta 2002 :)

tiinapetriikka

YSL:n valokynä on must! Mäkin listasin lentokenttien kuningattaret blogiin. :)

Kommentoi