Terveisiä Trendin kuvauksista: Kiira Korpi flirttaili ja fiilisteli räppiä

Toimitus

Helmikuun Trendin henkilöhaastattelussa on ihana taitoluistelija Kiira Korpi.

Toimittaja Liisa Mayowin kirjoittamassa jutussa luistelija kertoo esimerkiksi iskeneensä poikaystävänsä Facebookissa, opsikelevansa venäjää, jotta voisi sanoa vastaan eräälle tietylle ihmiselle, ja tilaavansa baarissa yleensä mojiton. Kuvauksissa Kiira valloitti kuvausryhmän karismaallaan, räppifiilistelyllään ja flirttailevalla katseellaan, minkä oheinen gif todistaa.

Kuuntelimme studiolla esimerkiksi tätä biisiä, kun puuhasimme tätä:

 

1. Meikkitaiteilija, luottotyyppimme Marii Sadrak teki Kiiralle Dior SS13-henkisen timanttimeikin tämän biisin tahtiin. 2. Kaikki kuvaustiimissä halusivat luistelijatähden kanssa fanikuvaan - tietty. Tässä loistokuvaajamme Veikko Kähkösen  fan boy moment. 3. Etkö jaksaisi taaskaan lähteä pilatekseen? Ei se mitään, meikkaa kaverisi seisten, ja keskivartalotreeni on taattu. Ota mallia meikkaja-Mariin liikkeistä (kuvassa) ja kuuntele samalla vaikka tätä biisiä. 4. Keskittynyttä tiimityöskentelyä harrastettiin myös tämän biisin tahtiin.

Valmiit kuvat (hienot) ja Kiiran haastattelun (huippu) löydät Trendin helmikuun numerosta, joka on nyt kaupoissa. Kuvia tästä sessiosta ja muusta kiinnostavasta löydät myös kuvaustiimin jäsenten ja Kiiran Instagrami-tileiltä:

1. Kuvaajamme Veikko ja Kiira törmäsivät sattumalta lehden ilmestymispäivänä lentokentällä ja jakoivat insta-hetken. #random #reading #trendimag
2. Kiiran Instagramista näette niin urheilijan treeni- kuin lomakuvia (ja Kiiran poikaystävän). 3. Trendin Instagramia seuraamalla pääsette pian kurkkaamaan erään toisen erittäin kiinnostavan henkilön kuvauksiin. Ai kenen? Sen kerromme pian täällä. ---> @trendimag

Alla vielä toimituksen lempifiiliskuva kuvauksista. Jos kuva olisi otettu eilen, olisimme ehkä hihittäneet tälle uutiselle. (Joka on täysin totta. Flirtti mikä flirtti.)

Kuvat: Veikko Kähkönen ja kuvausryhmän Instagram-tilit.

 

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

Salaisuuspankki-Sarvaksella on Kiiran ja Arthurin tarinaan vielä yksi hauska liikkuva palanen lisättävänä - ehkäpä kerron sen kun seuraavan kerran tulen käymään toimituksessa ;)

TaikaM
Magic Mannila

oho, nyt tulee tupla: mut tähän mun piti vatsata :D , et Kerro!! 0_=<3

Toimitus
Toimitus

Janoamme liikkuvia palasia!

TaikaM
Magic Mannila

Kerro!! 0_=<3

Murun kera

Melkoisen off-topic: Teillä on aika paljon näitä giffejä nykyisin.. voisko olla vähän vähemmän? :D Mä saan niistä henkisen migreenin. Kansanäänestystä giffeistä kehiin!

Toimitus
Toimitus

Ou nou! Me kun on vasta päästy vauhtiin. Ehkä jotain migreenirajoitusta olisi paikallaan miettiä.

Murun kera

Kunhan ei liikaa mieti :D Eiku sekin auttaisi, jos niitä olisi harvemmin, tai ainakin harvemmin sinä ihan ekana kuvana, joka tulee esittelykuvaksi postauksesta.

Kommentoi