Terveisiä visuosastolta: parasta just nyt

kaavio_TM.jpg

justnyt.jpg

1) Mitä et koskaan pukisi päällesi? Mitkä sinua koskevat juorut ovat totta? Mitä sanaa muotialan ammattilaiset käyttävät liikaa? Kiinnostaa, kun vastaajana on Anna Wintour.

2) Aamurutiini tällä viikolla on katsoa, miten Nykin muotiviikoilla on kävelty. Suosikkimallisto on tähän mennessä (jälleen kerran) Proenza Schouler. Eräät osaavat yhdistellä hallitun vaarallisesti.

3) Oleme tämän viikon aikana suunnitelleet Lokakuun Trendin muotisisältöjen ulkoasuja. Torstaina oma pukeutuminen on sinivoittoista. Luvassa on siis kaikesta päätellen myös lukjoita inspiroiva farkkuspektaakkeli.

4) Ennen tuhahtelin treenijutuille, joissa kehotettiin käyttämään arkiset tilanteet hyväksi treenaamiseen. Nykyään multitaskaan ja teen loikkatreeniä leikkipuistossa ja staattisia pitoja milloin missäkin. Lihasten kipeytyminen kertoo, että homma toimii. Kymmenen minuuttia riittää, jos pomppii ja sinkoilee kuin pieni pupu.

5) Minulla on ajatusleikki tilanteesta, jossa hyvä halitija ilmestyy eteeni tyhjästä, ja sanoo, että saan sekunnin aikaa toivoa, ja mikä tahansa toiveeni toteutuu. Tällaisen tilanteen varalta on hyvä harjoitella tarpeeksi hyvä vastaus, ettei hetki mene hukkaan. Tällä hetkellä vatsaus menee näin: Haluan herätä huomisaamuna Roomassa Antonino Cardillon suunnitteleman House of Dustin omistajana. Yliluonnolliset kyvyt, maailmanrauha ja paksummat hiukset olisivat toki myös hyviä toivomuksia.

kaavio_TM3.jpg

1) The Gentlewoman -lehti ei taaskaan tuota pettymystä: syksyn numeron kannessa komeilee Ruotsin oma Britney, eli skandinavian viilein poppari Robyn. En malttaisi odottaa, että saan kyseisen julkaisun komeilemaan (kahvi/skumppa/työ-) pöydälleni.

2) Matkin Leenaa: Aamurutiini (varmaan noin 4 tuntia myöhemmin kuin Leenalla tosin…) tällä viikolla on katsoa, miten Nykin muotiviikoilla on kävelty. Suosikkimallisto tähän mennessä on Coach. Purkan väristä pörröä – loves it!

3) Lehteä taittaessa ehtii välillä myös kuunnella mahtavaa uutta musiikkia. Jhené Aikon uusi herkkislevy Souled Out soi tällä viikolla taukoamatta kuulokkeissani. (Painoonmenoviikolla sitten taas päässäni soi taukoamatta vain kiihtyvä rahakoneen tuplausääni.)

4) Tavallaan sama kun Leenalla taas. Just nyt ei treenaaminen tosin hirveästi kiinnosta, mutta näissä Minna Parikan pupumaihareissa pompin ja sinkoilen erittäin mielelläni.

5) Paras tapa pitkittää kesää on vierailla Talvipuutarhassa tai Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa niin usein kuin mahdollista. Korvaamatonta viidakkoterapiaa syksyyn.

 

Teksti: Leena ja Taika, Trendin ulkoasutiimi

 

Kommentit (1)
  1. Kiitos! Visuosaston terveiset = parasta juuri nyt.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *