Tervetuloa Kolmistaan-Karoliina, Juliaihminen ja onnea uudet Suositellut

suos_uude_karo_julia2.jpg
Syyskuu alkaa raikkailla tuulilla! Tarjoamme sinulle entistä enemmän koukuttavaa luettavaa  tervetuloa pimenevät illat ja sohvalla hengailu!

Kolmistaan-blogi muutti tänään Lilyyn. Karoliinan Kolmistaan on huippusuosittu, lämmin ja rohkea blogi. Kuten Karoliina itse kuvailee:

”Kolmistaan on Helsingissä asuvan mutta maaseudulta ponnistavan kolmekymppisen äidin lifestyle- ja perheblogi.”

Lilyssä jo monelle tuttu, kovassa nosteessa oleva Juliaihminenblogi nousee kunniapaikalle ykkössuositeltavien joukkoon. Millainen puolestaan on Juliaihminen-blogi? Antaa Julian kertoa:

”Kirjoitan itseironista mutta kuitenkin aika iloluontoista pohdintaa äitiydestä, ihmisyydestä ja yhteiskunnasta. Tämä postaus kuvastaa suhtautumistani äitinä olemiseen: se on ihan huippua! Toisaalta Lomakuvien näyttämisen säännöt -postauksesta saa ehkä paremmin kiinni tyylistäni: kun intoudun paasaamaan jostain, sensuuri katoaa.”

Eikä siinä vielä kaikki.

Kysyimme täällä suosikkejanne uusiksi Suosittelemme-leiman blogeiksi. Saisiko olla runnollisuutta, seksiä, muotia, koskettavia kohtaloita vai ihanaa elämää? Kaikkea niitä löytyy. Tällä kertaa uusia suositeltavia blogeja ovat:
 

uus_suositellut_syys16.jpg

Polka dots

Monille tuttu suosikkibloggaaja Jonna koki Lilyn sopivaksi blogikodikseen ja muutti meille! Kepeää ja osuvaa pohdintaa kolmekymppisen elämästä.
 

Bluestocking

Tiukkaa asiaa tasa-arvosta ja rohkeaa puuttumista yhteiskunnan epäkohtiin.
 

Norrebro Summers

Itä-Helsingin lähiö vaihtui Köpikseen ja siellä toteutetaan unelmia ja sisustetaan omaa (ihanaa) kotia. Tämän blogin lukemisesta tulee hyvä mieli!
 

Lusikoita kiitos

Vertaistukea vakavasti sairastuneille ja kiinnostava kurkistus elämään, jota sairaus varjostaa mutta ei pimennä.
 

Kriselda

Muotia ja trendejä sympaattisella otteella – sekä syvällisempää pohdintaa siinä sivussa.
 

Puhutaan välillä minusta

Runollisia välähdyksiä ihmisyydestä. Kauniisti kirjoitettuja tekstejä, jotka saavat ajattelemaan.
 

En suostu jäähylle

Keski-ikäinen eronnut äiti vie meidät mukanaan sänkyyn ja kertoo seksikokemuksistaan.Tämä blogi on paikoin niin rohkea, että sitä lukee yksin peiton alla…

 

Kiitos kaikista maininnoista, aivan varmasti nostamme lähiaikoina vielä lisää suositeltuja blogeja ja viikon blogeja niiden joukosta. Aivan huippuhyviä blogeja on niin paljon!

 

Kommentit (1)
  1. Ihania blogeja ja tyyppejä, ja silti pari uuttakin tuttavuutta. Näiden parissa käytetään sitten tämä hiljaisempi työpäivä!:D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *