Tervetuloa Lily Talks: Näin saat blogillesi lisää lukijoita -koulutukseen

seo-koulutus_ylakuva_936x300px.jpg

Haluatko saada blogillesi lisää lukijoita? Kiinnostaisiko tietää, miten parannat blogisi hakukonesijoitusta? Mistä syntyy koukuttava lukijasuhde blogiin? Millaisia tuloksia tällä kaikella saadaan aikaan? Ja mikä kiinnostavinta – millaisia kasvoja tuttujen blogien takaa löytyy livenä?

Lily järjestää koulutusillan 25.1.2017 klo 17:00, joka on avoin ja ilmainen kaikille Lilyssä bloggaaville. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä. Nopeimmat mahtuvat mukaan! 

Saat innostusta, ideoita ja inspiraatiota sekä asiantuntijaluentoja mm. toimitukselta ja analyytikolta SEO:sta eli hakukoneoptimoinnista. Tapaat ja tutustut ihmisiin ruutujen toisella puolen, paikalla on iso joukko Lilyn bloggaajia. Kaikki tämä tapahtuu Lilyn ”päämajassa” eli A-lehtitalossa Helsingin Kulosaaressa.

Ilmoittaudu heti tästä linkistä, paikkoja on rajoitetusti. Olisi ihanaa tavata teistä mahdollisimman monet livenä ja jakaa osaamista ja oivalluksia! Kuka on mukana? 🙂

 

 

Kommentit (4)
  1. Heipsan täältä Aasiasta! Onkohan mahdollista saada koulutuksen materiaaleja sähköisesti tms.? Mua on myös mietityttänyt muutama asia optimointiin liittyen, kannattaako toimituksen mailista kysyä apuja? Ihanaa blogata Lilyssä 🙂

    1. Heippa Ella! Pane viestiä tuottajallemme Anna Karhuselle (etunimi.sukunimi (a) a-lehdet.fi), hän osaa auttaa. 🙂

  2. no minääää tietysti! jee, mahtavaa!!

    1. Jes, kivaa! Tervetuloa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *