Tervetuloa Lilyn bloggaajakoulutukseen – Ilmoittaudu mukaan nyt!

Lilyn 4.9. järjestettävässä bloggaajakoulutuksessa puhutaan hakukoneoptimoinnista sekä bloggaamisen suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Ilmoittaudu mukaan inspiroivaan tapahtumaan täällä

Lilyn blogit ovat kaikki upeita, viisaita ja oivaltavia. ♡ Me toimituksessa kuitenkin uskomme, että aina voi oppia uutta ja inspiroitua. Siksi järjestämme tiistaina 4.9. kaikille Lilyn bloggaajille tarkoitetun koulutusillan.

Koulutuksessa Lilyn nimikkobloggaaja, Juliaihminen-blogia kirjoittava Julia Thurén kertoo, miten hän on saanut yhdistettyä työn, perhe-elämän sekä bloggaamisen ja jakaa parhaat vinkkinsä postauksien suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. A-lehtien oman median analyytikko Riikka Peltokangas käy läpi hakukoneoptimoinnin perusteita Lilyssä ja näyttää, miten löydät analytiikasta blogisi huippujutut.

Koulutus alkaa kello 17 ja tarjoamme sen aikana pientä välipalaa. Toivottavasti tavataan silloin! 

lily.fi.jpg

Tapahtuma

Lilyn bloggaajakoulutus: Hakukoneoptimointi sekä bloggaamisen suunnittelu ja aikataulutus.

Tapahtuma on avoin kaikille Lilyn bloggaajille. 

Aika

Tiistaina 4.9.2018 kello 17-19. 

Paikka

A-lehdet

Risto Rytin tie 33, Helsinki

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Ilmoittautumislomakkeella voit myös lähettää etukäteen kysymyksiä koulutuksen puhujille.

Kommentit (2)
  1. Olisiko näihin koulutuksiin mahdollisuutta joskus järjestää ”videoneuvotteluyhteyttä”? Mielelläni osallistuisin, mutta se, että asun pääkaupunkiseudun ulkopuolella (Kajaanissa!) vaikeuttaa huomattavasti asiaa… 🙂

    1. Tosi hyvä ajatus! Pidämme tämän ehdottomasti mielessä, kun suunnittelemme tulevia koulutuksia! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *